Antena 3 CNN Politică Relu Fenechiu, coordonatorul campaniei PNL privind referendumul de demitere a preşedintelui Băsescu

Relu Fenechiu, coordonatorul campaniei PNL privind referendumul de demitere a preşedintelui Băsescu

Relu Fenechiu, coordonatorul campaniei PNL privind referendumul de demitere a preşedintelui Băsescu
Foto: Mediafax
09 Iul 2012   •   16:23

Vicepreşedintele Relu Fenechiu va coordona campania liberală privind referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu, împreună cu Rareş Mănescu, Dan Motreanu, Mihai Voicu, a declarat, luni, preşedintele PNL Crin Antonescu, informează Mediafax.
   
"Relu Fenechiu va fi coordonatorul campaniei, evident împreună cu secretarul general, Eduard Hellvig, Dan Motreanu, Rareş Mănescu pentru Bucureşti şi cu o serie de alţi colegi - Mihai Voicu", a anunţat Antonescu, la finalul şedinţei Consiliul Naţional Executiv.
   
La rândul său, Daniel Chiţoiu, desemnat să preia interimatul la şefia PNL, a declarat că PNL a stabilit strategia de campanie, care va fi discutată, în cursul zilei de luni, şi cu colegii din Uniunea Social Liberală.
   
"S-a stabilit echipa de campanie, condusă de Relu Fenechiu, în care sunt o serie de colegi cu experienţă în campanii, Mihai Voicu, Dan Motreanu, Rareş Mănescu, preşedintele TNL, Florin Alexe, care fac parte din echipa centrală de coordonare a campaniei", a anunţat şi Chiţoiu.
   
El a precizat că s-a stabilit o strategie a campaniei electorale, un calendar al acţiunilor pe care USL le va desfăşura, dar şi un calendar al mitingurilor pe care le vor organiza în şase-şapte regiuni ale ţării, precum şi în Bucureşti.
   

×
Citește mai multe din Politică
» Vezi toate știrile din Politică
Cele mai noi știri
Parteneri
x close