Antena 3 CNN Politică Pe cine susţin Udrea şi Flutur la şefia PDL. "A demonstrat că iubeşte partidul"

Pe cine susţin Udrea şi Flutur la şefia PDL. "A demonstrat că iubeşte partidul"

Pe cine susţin Udrea şi Flutur la şefia PDL. "A demonstrat că iubeşte partidul"
de O.P.    |    04 Feb 2013   •   06:11
Vasile Blaga este, în acest moment, singurul candidat la şefia PDL. Liderul democrat-liberalilor e susţinut de Cezar Preda şi Gheorghe Flutur, care consideră că Blaga "a demonstrat că iubeşte partidul" şi trebuie lăsat să-şi ducă la capăt proiectele.

 Liderul PDL Vasile Blaga îşi netezeşte drumul spre un nou mandat în fruntea democrat-liberalilor. Prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, şi secretarul-general, Gheorghe Flutur, au început campania în teritoriu pentru ca Vasile Blaga sa obţină un nou mandat în fruntea partidului. Gheorghe Flutur susţine că Blaga este cel mai potrivit să consolideze partidul.

 „Personal, consider ca partidul trebuie sa continue cu Vasile Blaga pentru ca este nevoie de un partid puternic de centru-dreapta caruia îi ia ceva timp sa se consolideze.(...)Este nevoie de un lider puternic şi de o echipa puternica ", a susţinut Gheorghe Flutur.

 Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda declară că Vasile Blaga trebuie să fie în fruntea PDL pentru că iubeşte partidul.

 „Nu i se poate imputa lui Blaga un parcurs al PDL în trei luni. (,,,) PDL nu şi-a schimbat preşedinţii de trei ori într-un an - şi Petre Roman a avut posibilitatea, şi Traian Basescu a lucrat, şi Emil Boc. La fel, şi Vasile Blaga trebuie lasat sa conduca PDL, pentru ca a demonstrat ca iubeşte partidul", a spus Cezar Preda.

Un eventual contracandidat al lui Vasile Blaga la conducerea PDL ar putea fi Gheorghe Falcă. Susţinut puternic de Elena Udrea -apropiată a preşedintelui Traian Băsescu-, primarul Aradului ar putea intra în cursa pentru şefia partidului, scrie adevărul.ro. Facţiunea Udrea-Falcă este susţinută de membri cu notorietate din rândurile PDL, printre care fostul premier Emil Boc şi fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor Roberta Anastase.






×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close