Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose, despre închiderea pieţelor: "Nu vi se pare că cineva nu şi-a luat pastilele când trebuie?"

Mihai Tudose, despre închiderea pieţelor: "Nu vi se pare că cineva nu şi-a luat pastilele când trebuie?"

Mihai Tudose a criticat, joi seară, noile restricții anunțate de Guvern, după numărul record de infectări din ultimele zile. Acesta spune că Executivul ar fi trebui să introducă anumite măsuri în piețe pentru a reduce riscul de infectare cu noul coronavirus.

Mihai Tudose, despre închiderea pieţelor: "Nu vi se pare că cineva nu şi-a luat pastilele când trebuie?"
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    06 Noi 2020   •   21:30

„Închidem piețele și târgurile! Dumneavoastră știți, în lumea reală, câți oameni trăiesc de pe urma piețelor și târgurilor, unde își vând producatia? Știți câți oameni cumpără de acolo mâncare mai ieftină, la prima mână, fără 10.000 de intermediari? De ce nu introduci în piețe diverse măsuri, să între pe rând un anumit număr de persoane.

Adică nu am voie să mă duc la o bătrânică să iau 10 ouă, dar pot să mă duc la supermarket sau la mall! Nu vi se pare că cineva nu și-a luat pastilele când trebuie? În fiecare comună, o dată pe săptămână este târgul, când omul își face aprovizionarea. Eu cred că dacă era bună-voință, cu Poliția, se putea… se intra câte 4-5 și lumea era mulțumită. Trăiau toți! (…).

Orice măsură restrictivă trebuie să îndeplinească minim 3 factori: să spui de ce faci chestia asta – explică oamenilor, să spui până când o faci și cel care o spune să fie credibil! Dimineață închideau păcănele, seara le deschideau, dimineața închideau psicinele, seara le închideau – nu mai au credibilitate. Ai închis toate școlile! În noaptea asta, savanta de renume mondial Anisie face așa din degete și apar 3 milioane de laptopuri, iar la restul le ia pe diesel sau pe lemne. Suntem singura țară din Europa – am impresia că Letonia mai joacă în filmul nostru, care închide școlile. Toată lumea civilizată a plecat de la următoarea realitate: școala online nu e școală!”, a declarat Tudose, potrivit debraila.ro.

Fostul premier afirmă că PNL nu a amânat alegerile parlamentare programate pentru 6 decembrie ca să nu piardă din punct de vedere electoral.

„Alegerile puteau fi amânate până când curbă se ducea spre zone mai bune, însă nu se dorește acest lucru din cel puțin trei motive. Vor fi nevoiți să închidă anul din punct de vedere fiscal și trebuie să ne explice cineva unde s-au dus banii, trebuie să facă bugetul și se va vedea că nu vor pune bani la pensii, la alocații, o nebunie întreagă și am auzit că PNL nu mai apucă 14% dacă alegerile se fac după februarie și vor fi depășiți de către USR-PLUS”, a adăugat Tudose.

×
Subiecte în articol: PSD mihai tudose
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close