Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose face dezvăluiri incendiare: „Ponta vrea să fie președinte în 2024. Altceva nu-l interesează!”

Mihai Tudose face dezvăluiri incendiare: „Ponta vrea să fie președinte în 2024. Altceva nu-l interesează!”

Mihai Tudose face dezvăluiri incendiare: „Ponta vrea să fie președinte în 2024. Altceva nu-l interesează!”
03 Dec 2019   •   11:16

Mihai Tudose a afirmat, într-un interviu acordat după demisia sa din partidul Pro România, că singurul obiectiv al lui Victor Ponta este să ajungă președinte  în 2024. 

”Acum două zile, liderul Victor Ponta spunea:«Proiectul meu este 2024». Adică el vrea să fie președinte în anul 2024. Este idealul lui, proiectul lui personal. Ce se întâmplă cu cei din jur nu-l interesează! Păi, stai un pic, că mai sunt și alții în acest partid”, a spus Mihai Tudose, la DcNews.

Citește și: Mihai Tudose a demisionat din Pro România

Mihai Tudose a demisionat din Pro România. „Subsemnatul Tudose Mihai vă rog să luați act de demisia mea din calitatea de membru Pro România. Motivele acestui act și anume totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale fiind de notorietate nu le mai detaliez", se arată în documentul atașat de Mihai Tudose, luni, postării de pe Facebook.

Demisia lui Mihai Tudose vine după ce, luna trecută, acesta s-a alăturat taberei din partid care opina pentru acordarea votului de învestitură necesar instalării Cabinetului Orban, tensiuni în urma cărora relația sa cu Victor Ponta a atins un punct critic. În cadrul unui interviu acordat, ieri, jurnalistului Bogdan Chirieac, Mihai Tudose a precizat că se gândește la o revenire în PSD.

Citește și: Pro România stă pe un butoi de pulbere! Un fondator al partidului iese la atac și reclamă ”reprize de gândire cu ficatul la nivelul conducerii”

×
Subiecte în articol: Victor Ponta mihai tudose
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close