Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, noul lider al PSD: „A fost o greșeală candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidențiale”

Marcel Ciolacu, noul lider al PSD: „A fost o greșeală candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidențiale”

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a explicat eșecul de la alegerile prezidențiale.

Marcel Ciolacu, noul lider al PSD: „A fost o greșeală candidatura Vioricăi Dăncilă la prezidențiale”
de S.T.    |    08 Dec 2019   •   20:44

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susține că a fost o greșeală candidatura Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale.

„Au fost decizii greșite luate de PSD după pierderea alegerilor europarlamentare. Ar fi fost alți pași de făcut. Nu sunt unul dintre cei care consideră că ar fi trebuit să ieșim imediat de la guvernare. De fiecare dată când președintele partidului a fost și premier, și aici mă refer la Adrian Năstase, a fost o logică, guvernarea a funcționat foarte bine. Totuși guvernul Năstase fără doar și poate a fost unul dintre guvernele bune ale României. În acel moment partidul nu vedea altă candidatură decât Adrian Năstase(...).

A urmat în oglindă Victor Ponta, de asemenea o guvernare bună. Decizia Victor Ponta de a candida el și nu Crin Antonescu s-a dovedit o decizie greșită și am pierdut alegerile.

În zilele noastre, după europarlamentarele pierdute de PSD, eu am fost unul dintre susținătorii ca doamna Viorica Dăncilă să devină și președinta partidului, în aceeași logică(...). Decizia ca dânsa să fie și candidat a fost una greșită! Ar fi trebuit ca PSD să fie mult mai curajos”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică seară, la Antena 3.

„PSD nu a reușit să treacă peste orgoliul de a avea candidat, cu toate că am intrat în alegeri într-o situație nu tocmai confortabilă”, a mai spus noul lider PSD la emisiunea „Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu”.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close