Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Iohannis, înțelegi că în fiecare zi 100 de români lasă un gol imens în sufletele celor dragi?! Nu toți suntem roboți în țara asta”

Marcel Ciolacu: "Iohannis, înțelegi că în fiecare zi 100 de români lasă un gol imens în sufletele celor dragi?! Nu toți suntem roboți în țara asta”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a postat, miercuri, pe reţelele de socializare, un mesaj dur la adresa lui Klaus Iohannis pe care îl acuză ca stă în campanie în timp ce România a ajuns la 5000 de cazuri noi de infectări COVID-19 pe zi.

Marcel Ciolacu: "Iohannis, înțelegi că în fiecare zi 100 de români lasă un gol imens în sufletele celor dragi?! Nu toți suntem roboți în țara asta”
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
de Claudia Popovici    |    28 Oct 2020   •   20:45

Preşedintele Klaus Iohannis a susţinut, miercuri, o conferinţă de presă în care a răspuns întrebărilor adresate de jurnalişti.

Reporterul Antena 3, Xenia Croitoru, l-a întrebat pe preşedinte dacă este de părere că Guvernul are vreo vină pentru faptul că am ajuns la peste 5.000 de cazuri noi de COVID pe zi.

Preşedintele Klaus Iohannis a răspuns: "Suntem în pandemie și ceea ce s-a putut face s-a făcut. Nu cred că trebuie să căutăm acum vinovați, noi trebuie să căutăm soluții pentru a evita răspândirea necontrolată a bolii în populație”.

În replică, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a postat un mesaj dur pe reţelele de socializare: 

“După 'atât s-a putut', noul epitaf al guvernarii Iohannis-Orban care arată strategia 'pas cu pas' din pandemie este 's-a făcut cât s-a putut face'!

NU! N-ați făcut nimic! Nici Iohannis, nici Guvernul PNL nu au arătat românilor niciun plan coerent, nicio idee clară de combatere a pandemiei”, spune Marcel Ciolacu, în postarea de pe Facebook.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu consideră revoltătoare priotităţile lui Klaus Iohannis

“Abia asta este revoltător! Că am ajuns la peste 5 mii de noi infectări pe zi, iar Iohannis continuă să stea în campanie”, mai spune Marcel Ciolacu, în postarea de pe Facebook.

În ultimele 24 de ore, România a înregistrat un nou record negativ. Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului a anunţat, miercuri, că avem 5.343 de cazuri noi de COVID în ultimele 24 de ore, 107 decese noi și 861 pacienţi la ATI.

“Iohannis, înțelegi că în fiecare zi 100 de români lasă un gol imens în sufletele celor dragi?! Nu toți suntem roboți în țara asta!!! Sunt familii care suferă astăzi, acum, iar singura grijă a celui care ar trebui să fie președintele tuturor românilor, nu doar al PNL, este câștigarea alegerilor de către partidul său! Da, asta este revoltător”, mai spune Marcel Ciolacu, în postarea de pe Facebook.

Referitor la regulile impuse românilor pe perioada pandemiei, Marcel Ciolacu spune că: E totuși ciudat ca președintele să nu aibă habar de regulile pe care el și guvernul său le impun românilor. Așa cum este cu masca în restaurant. Și mai au pretenția ca românii să îi urmeze”.

 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close