Antena 3 CNN Politică Liviu Pleșoianu îl demască pe Rareș Bogdan: "Acum 6 ani îi zicea lui Kovesi „Luluța”, „preșul lui Băsescu”, acum îi ridică ode"

Liviu Pleșoianu îl demască pe Rareș Bogdan: "Acum 6 ani îi zicea lui Kovesi „Luluța”, „preșul lui Băsescu”, acum îi ridică ode"

Liviu Pleșoianu îl demască pe Rareș Bogdan: "Acum 6 ani îi zicea lui Kovesi „Luluța”, „preșul lui Băsescu”, acum îi ridică ode"
04 Dec 2019   •   19:31

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu îl critică pe Rareş Bogdan, după ce eurodeputatul liberal a ridicat-o în slăvi pe Laura Codruţa Kovesi. D

Pleșoianu reamintește într-o postare pe pagina sa de Facebook o declaraţie mai veche a lui Rareş Bogdan în care acesta o ataca dur pe fosta şefă a DNA.

"Marele 'caracter' Rareș Bogdan în toată splendoarea sa... Azi, se pozează cu Zeița și îi dedică ode. Acum câțiva ani, îi zicea 'Luluța' și spunea că e 'preșul lui Băsescu' și 'al tuturor', că numirea ei la DNA a 'compromis independența justiției'... Acest personaj a fost ales europarlamentar, primul pe listă...", a scris Liviu Pleşoianu, pe Facebook:

RAREȘ BOGDAN, 2019: "Prestația Laurei Codruta Kovesi în fața membrilor Comisiei LIBE, a Parlamentului European, a fost remarcabilă. A răspuns clar, direct, unor întrebări grele, extrem, extrem de ancorate în realități care cutremură Europa, a sugerat soluții și a refuzat să facă afirmații politice... Iar cuvintele de apreciere pe care le-am auzit la adresa ei, la scenă deschisă, cum se spune, m-au bucurat foarte mult, un ROMAN intr-o pozitie cheie la nivel european, asta este o chestiune extrem de importanta pentru Romania si pentru orice roman cu scaun la cap."

RAREȘ BOGDAN, 2013: "Kovesi la DNA. Ceea ce am spus încă din 24 martie în mod public se va întâmpla astăzi, cel târziu mâine, în mod oficial. În țara asta din aproape 2.500 de procurori nu există decât "Luluța" pentru a fi numită ca șef la DNA. Până la urmă nu e treaba mea cine e procuror șef la DNA dar e treaba când unii încearcă să ne convingă pe toți că "unica soluție" e femeia asta care a stat preș în fața lui Băsescu și a tuturor ani și ani la rând.... Păcat de compromiterea unei idei, cea de "independență" a justiției și nu numai..."

×
Subiecte în articol: Liviu Plesoianu Laura Codruta Kovesi
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close