Antena 3 CNN Politică Legea dării în plată, sub pixul lui Iohannis. Anunțul făcut de Daniel Zamfir

Legea dării în plată, sub pixul lui Iohannis. Anunțul făcut de Daniel Zamfir

Daniel Zamfir cere conducerii României să nu conteste legea dării în plată la CCR. ”Nu ar face altceva decât să prelungească suferința celor care duc povara ratelor la bancă”, a spus social-democratul.

Legea dării în plată, sub pixul lui Iohannis. Anunțul făcut de Daniel Zamfir
03 Mai 2020   •   12:36

”Pentru cei care ne urmăresc și își pun problema locurilor de muncă, cât va dura această criză, se întreabă ce faceți voi de la PSD. Corectăm ordonanțele făcute pe picior și de multe ori cu rea credință. 

Legea dării în plată. De ce a fost nevoie? Îi cer public domnului premier să nu conteste legea la CCR. Nu ar face altceva decât să prelungească suferința celor care duc povara ratelor la bancă. În legatura cu legile pe care le vom vota în Camera Deputaților, trecute de Senat, sunt câteva extrem de importante, toate privesc protecția oamenilor împotriva băncilor. 

PSD va vota legea plafonării dobânzilor și legea care se referă la faptul ca prețul la utilități și servicii se va exprima doar in lei. Îi cer public lui Ludovic Orban să amâne ceea ce Guvenrul Cioloș decisese și anume liberalizarea prețurilor la utilități. 

Solicitam urgent ca prim ministrul, prin hotărâre guvernamentală, să amâne liberalizarea prețului. Iulian Iancu explicase consecințele acestui lucru. Am votat, din nou, legea dării în plată. Stabilește foarte clar două criterii de impreviziune.”, a spus Daniel Zamfir.

×
Subiecte în articol: Daniel Zamfir
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close