Antena 3 CNN Politică Dăncilă, despre întâlnirea de taină a liderilor PSD: „Sper să nu fie o nouă mişcare pucistă”

Dăncilă, despre întâlnirea de taină a liderilor PSD: „Sper să nu fie o nouă mişcare pucistă”

Dăncilă, despre întâlnirea de taină a liderilor PSD: „Sper să nu fie o nouă mişcare pucistă”
11 Oct 2019   •   16:03

Premierul Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a declarat, referindu-se la întâlnirea de vineri a mai multor lideri de organizaţii social-democrate, în cadrul căreia s-ar fi cerut schimbarea din funcţia de secretar general al partidului a lui Mihai Fifor, că speră să nu se transforme într-o "mişcare pucistă" care "nu-şi va găsi locul în electoratul PSD".

"Foarte bine, bine ca s-au întâlnit, au discutat, este normal. Mi s-a spus de această întâlnire, am avut şedinţă de Guvern la ora 11.00 şi nu am putut să particip", a declarat Viorica Dăncilă, vineri, întrebată de presă dacă a fost invitată la întâlnirea a 25 de lideri de organizaţii ale PSD, care a avut loc la Parlament.

Referitor la faptul că la întâlnirea şefilor de organizaţii s-ar fi discutat despre faptul că Mihai Fifor nu ar mai trebui să fie menţinut în funcţiile de secretar general al partidului şi de şef al campaniei pentru alegerile prezidenţiale, preşedintele PSD a spus: "Noi am mai avut pucişti în partid, acest lucru trebuie discutat în partid, avem un statut care trebuie respectat, credeţi-mă, nu le face cinste celor care lucrează în spate".

"Eu sper să nu fie o nouă mişcare pucistă, pentru că nu-şi va găsi locul în electoratul PSD ", a completat Dăncilă. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: viorica dancila motiune de cenzura
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close