Antena 3 CNN Politică Crin Antonescu: Nu ştiu ce decizie va lua PSD în legătură cu alegerile prezidenţiale

Crin Antonescu: Nu ştiu ce decizie va lua PSD în legătură cu alegerile prezidenţiale

Crin Antonescu: Nu ştiu ce decizie va lua PSD în legătură cu alegerile prezidenţiale
de M.Z.    |    27 Oct 2013   •   16:10

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminică, la Focşani, că nu ştie deocamdată care este decizia PSD cu privire la alegerile prezidenţiale, dar a făcut apel la încredere în rândul partenerilor din USL.

 "Nu ştiu, dacă mă întrebaţi astăzi, ce decizie va lua până la urmă Partidul Social Democrat în legătură cu alegerile prezidenţiale. Dar atitudinea corectă este următoarea: avem o decizie împreună, avem nişte parteneri care, cât timp mergem împreună, trebuie să avem încredere. Şi primul lucru este acela ca noi să facem lucruri corecte, în administraţie, în guvernare, în Parlament, să lucrăm împreună pentru toate acele obiective din program. Pentru mine, candidat declarat al Uniunii la preşedinţia României, este să-mi construiesc prin acţiunile mele, prin poziţiile mele publice acea formulă pentru un alt preşedinte cum am promis României", a afirmat Crin Antonescu, potrivit Agerpres.

Liderul PNL a făcut aceste declaraţii în faţa celor peste 450 de delegaţi liberali care şi-au ales noua conducere a PNL Vrancea, funcţia de preşedinte al filialei revenindu-i lui Nini Săpunaru.

Preşedintele PNL a mai spus că formaţiunea sa şi-a respectat cuvântul ş alianţele din care a făcut parte.





×
Subiecte în articol: Crin Antonescu alegeri prezidentiale
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Plafonarea preţurilor la polițele RCA a fost prelungită de Guvern
x close