Antena 3 CNN Actualitate Inedit Consiliul Naţional al PNL s-a reunit în şedinţă, la Parlament. Raluca Turcan: „Am atins o maturitate politică pe care nu o mai are acum niciun alt partid din România”

Consiliul Naţional al PNL s-a reunit în şedinţă, la Parlament. Raluca Turcan: „Am atins o maturitate politică pe care nu o mai are acum niciun alt partid din România”

Consiliul Naţional al PNL s-a reunit, duminică, la Palatul Parlamentului.

Consiliul Naţional al PNL s-a reunit în şedinţă, la Parlament. Raluca Turcan: „Am atins o maturitate politică pe care nu o mai are acum niciun alt partid din România”
Sursa foto: Foto: Gov.ro
de S.T.    |    02 Feb 2020   •   13:00

UPDATE - Premierul Ludovic Orban a declarat, duminică, la Consiliul Naţional al PNL, că imaginea României s-a schimbat la nivel european de când PNL e la guvernare.

Citiți și: Ludovic Orban: Muncesc 16 ore pe zi să repar nenorocirile lăsate de PSD

UPDATE - Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, a declarat, duminică, la Consiliul Naţional al PNL, că multe dintre victoriile partidului din ultima perioadă s-au obţinut cu ajutorul solidarităţii parlamentarilor PNL.

„Mulţumesc senatorilor şi deputaţilor că au rămas uniţi şi împreună am trimis-o pe Viorica să fie din nou gospodină”, a spus Florin Roman.

Citiți și: Vicepremierul Raluca Turcan, la Consiliul Naţional al PNL: „Ne-am propus să schimbăm România, cu toată forța”

UPDATE - Vicepremierul Raluca Turcan a prezentat Raportul de activitate al Guvernului.

„Am atins o maturitate politică ce nu o mai are niciun partid”, a spus Raluca Turcan.

„Am atins o maturitate politică pe care nu o mai are acum niciun alt partid din România. Nu numai că am învins un adversar periculos – PSD, dar am arătat că avem forța să venim în fața românilor cu un proiect solid, pe care să îl ducem la capăt cu pricepere și curaj. 
Am câștigat încrederea oamenilor, acum reconstruim țara. 
Am avut multe dezastre de îndreptat, în fiecare domeniu de activitate, pentru că PSD a guvernat prost și nu și-a asumat niciun dram de responsabilitate pentru tot răul pe care l-a făcut. 
Iar răul a fost mai mare decât ne puteam imagina. 
Am luat în primire o vistierie prăduită de PSD. Nu ne-am plâns! Știam în ce ne băgăm! Știam că de noi se leagă ultima speranță a României și ultima șansă de a evita un derapaj economic deosebit de grav!
În ciuda situației găsite în finanțele țării, am reușit să închidem bugetul pe anul 2019, acoperind plăți restanțe de peste 10 miliarde de lei. Erau banii oamenilor (rambursări TVA, concedii medicale, facturi din investiții), neplătiți și blocați de PSD, pentru a ascunde adevărata situație a țării. 
2020 este primul an, după foarte mult timp, care a început cu o lege a bugetului în vigoare încă din primele zile! Bugetul făcut de PNL a fost primul buget al adevărului după ani de zile”, a declarat vicepremierul.

Citiți și: Florin Cîțu prezintă o listă de pesediști: „Românii trebuie să știe cu nume și prenume cine a distrus economia în ultimii trei ani”

UPDATE 11.20 - Reuniunea Consiliului Naţional al partidului se desfășoară la Palatul Parlamentului, sala Alexandru Ioan Cuza.

Vă amintim că pe ordinea de zi a evenimentului se află prezentarea raportului de activitate al Guvernului PNL, bilanţul politic al conducerii PNL şi al grupurilor parlamentare, precum şi pregătirea campaniei pentru alegerile locale.

Ședință PNL la Parlament

Știrea inițială:

Consiliul Naţional al PNL se reuneşte la Parlament, duminică, pe ordinea de zi figurând pregătirea campaniei pentru alegerile locale.

Pe ordinea de zi a evenimentului se mai află prezentarea raportului de activitate al Guvernului, bilanţul politic al conducerii liberalilor şi bilanţul grupurilor parlamentare.

La eveniment vor participa circa 1.300 de membri PNL, parlamentari, primari şi aleşi locali.

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, prim-vicepreşedintele PNL şi liderul grupului europarlamentarilor români din PPE, Rareş Bogdan, liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, preşedintele Ligii Aleşilor Locali ai PNL, Gheorghe Flutur, şi vicepreşedintele PNL, Virgil Guran, vor susţine discursuri în cadrul reuniunii.

Pe 20 ianuarie, Biroul Executiv al PNL a decis convocarea Consiliului Naţional al liberalilor. 

×
Subiecte în articol: sedinta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close