Antena 3 CNN Politică Clotilde Armand a chemat Poliția: Este tentativă de fraudă electorală! Reacția lui Dan Tudorache

Clotilde Armand a chemat Poliția: Este tentativă de fraudă electorală! Reacția lui Dan Tudorache

Clotilde Armand, candidatul USR PLUS la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, a chemat poliția la Biroul Electoral. Aceasta acuză o tentativă de fraudă electorală.

Clotilde Armand a chemat Poliția: Este tentativă de fraudă electorală! Reacția lui Dan Tudorache
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    28 Sep 2020   •   19:15

Iată ce avem în sediul Direcției de Salubrizare și Investiții situat în Complexul din piața Mureș, un etaj deasupra Biroului Electoral de Sector. Procese verbale necompletate! Așa pregăteau frauda. Și-a făcut apariția pe aici și directorul ADP S1 și nu știu ce caută el la BES. O să ne lămurească Poliția”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

De asemenea, aceasta acuză că Dan Tudorache a folosit o instituție a primăriei și a încercat să modifice procesele verbale cu ajutorul angajaților de la Direcția de Salubrizare.

”Iată cum a folosit fostul primar al Sectorului 1 o instituție a primăriei și cum a încercat să modifice procesele verbale cu ajutorul angajaților de la Direcția de Salubrizare. Să fie foarte clar: Tudorache și toți cei care au participat la această tentativă o să răspundă în fața Justiției”, adaugă Armand.

Clotilde Armand a chemat Poliția: Este tentativă de fraudă electorală!

Dan Tudorache: E o mare prostie!

Dan Tudorache a intrat, însă, în direct la Antena 3 unde a declarat că totul ”este o mare prostie”.

„E o mare prostie! Cum să faci așa ceva?! Deci, ca să ai un proces verbal, trebuie să ai o ștampilă a secției de votare. Hai să fim serioși! Cred că nu știe ce vorbește sau se află în treabă”, a spus Dan Tudorache. 

„Nu e nimic ilegal”, a subliniat acesta. 

Cine a câștigat de fapt în Sectorul 1

Întrebat cine e câștigătorul din punctul său de vedere, a spus: „Noi am făcut numărătoare paralelă și am 200 de voturi în plus. Bănuiesc că avocații partidului se vor duce până în ora 20.00 să depună o solicitare de renumărare a voturilor.”

×
Subiecte în articol: Clotilde Armand
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close