Antena 3 CNN Politică Claudiu Târziu: "Europa trebuie să repună viaţa pe cel mai înalt piedestal"

Claudiu Târziu: "Europa trebuie să repună viaţa pe cel mai înalt piedestal"

Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, a susținut un discurs la conferința Make Europe Great Again (MEGA).

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Apr 2024   •   15:50

Claudiu Târziu declară că măreţia Europei poate fi redată doar  întorcându-ne la normalitate.

"Europa trebuie să revină la o cultură a vieţii, să renunţe la cultura morţii care este tot mai pregnantă, mai ales prin emanaţiile ideologice ale Comisiei Europene, care urmărește, de exemplu, să transforme uciderea de copii nenăscuți într-un drept fundamental european, care prevede constrângeri și obligații pentru medici și în general pentru toți cei care apără viața. O cultură a morții care vrea să banalizeze sinuciderea asistată", a declarat Claudiu Târziu, senator AUR.

Potrivit lui, Europa trebuie să pună viaţa pe primul loc.

"Europa trebuie să apere şi să promoveze vechea sa civilizaţie care s-a fondat pe filozofia greacă, dreptul roman şi credinţa creştină. Această străveche civilizaţie europeană este în primejdie din pricina fenomenului migraţiei. Politicile europene au încurajat migraţii masive", a mai spus Claudiu Târziu.

Acesta a adăugat că Europa trebuie să acorde importanţa cuvenită dezideratului pentru care s-a constituit UE - pace prin prosperitate. 

Conferința "Make Europe Great Again (MEGA)" are loc în weekendul 27-28 aprilie, la Palatul Parlamentului, și este organizată de Institutul Conservator "Mihai Eminescu", o organizație condusă de senatorul AUR Claudiu Târziu.

 

×
Parteneri
Localitatea din România unde candidează un politician mort de 11 ani
x close