Antena 3 CNN Politică Ciolacu: Numărătoarea paralelă a PSD ne dă că domnul Tudorache a câștigat! S-a făcut deja plângere la BEC

Ciolacu: Numărătoarea paralelă a PSD ne dă că domnul Tudorache a câștigat! S-a făcut deja plângere la BEC

Președintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat că s-a depus deja o plângere la Biroul Electoral Central pentru ca voturile pentru Primăria Sectorului 1 să fie renumărate.

Ciolacu: Numărătoarea paralelă a PSD ne dă că domnul Tudorache a câștigat! S-a făcut deja plângere la BEC
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    28 Sep 2020   •   23:00

”E o tâmpenie (fraudarea, n.red.). Avem o numărătoare paralelă. Fiecare reprezentant al unui partid în secţia de vot pleacă acasă cu o copie după procesul verbal. Fiecare partid are un soft, programul care e simplu în Excel, unde se adună voturile. Nu e o grozăvie.

Marcel Ciolacu: Numărătoarea paralelă a PSD ne dă că domnul Tudorache a câştigat alegerile

Numărătoarea paralelă a PSD ne dă că domnul Tudorache a câştigat alegerile cu 200 şi ceva de voturi. Avem şi noi aceste întrebări. E posibil să fie introduse eronat în softul BEC-ului anumite buletine de vot, anumite procese verbale. Avem acest drept să vedem aceste lucruri.

Marcel Ciolacu: S-a depus plângere la BEC ca să fie numărate iarăşi toate buletinele

S-a depus plângere la BEC ca să fie numărate iarăşi toate buletinele. Prima dată se verifică la BEC dacă au fost introduse corect procesele verbale. E matematică şi vom vedea unde este greşeala. Este o procedură care în 24-48 de ore trebuie soluţionată”, a declarat Marcel Ciolacu la România TV.

Citește și: Clotilde Armand a chemat Poliția: Este tentativă de fraudă electorală! Reacția lui Dan Tudorache

×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close