Antena 3 CNN Politică Blaga, întrebat ce rol ar avea Băsescu dacă ar reveni în PDL: Orice funcţie se câştigă prin vot

Blaga, întrebat ce rol ar avea Băsescu dacă ar reveni în PDL: Orice funcţie se câştigă prin vot

Blaga, întrebat ce rol ar avea Băsescu dacă ar reveni în PDL: Orice funcţie se câştigă prin vot
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    08 Mar 2013   •   23:26

Traian Băsescu nu are locul de lider asigurat în PDL. Vasile Blaga spune că, dacă va reveni în partid, şeful statului va trebui să-şi câştige funcţia prin vot.

Întrebat ce rol ar putea avea Traian Băsescu dacă ar reveni în PDL, Vasile Blaga a spus că atât el, cât şi colegii săi îşi doresc ca şeful statului să se întoarcă în partid, după terminarea mandatului, dar "orice funcţie în formaţiune se câştigă prin vot".

"Dacă domnia sa va dori să revină în politică, eu, cel puţin, şi colegii noştri ne-am dori să revină în PDL. Oricum vom introduce în statut ca foştii preşedinţi ai partidului să fie membri ai Biroului Permanent Naţional. Dar, în rest, orice funcţie în partid, de către oricine, la momentul oportun, se câştigă prin vot. (...) Eu nu pot da nimănui nimic, totul se ia în acest partid prin vot", a afirmat Blaga.

El a adăugat că, dacă Statutul se va modifica şi Traian Băsescu va dori să revină în partid, va deveni automat membru în Biroul Permanent Naţional, la fel ca şi Emil Boc.

De asemenea, întrebat dacă îl deranjează faptul că Traian Băsescu nu îl susţine pentru şefia partidului, Vasile Blaga a răspuns că cei 200.000 de membri de partid care vor avea 5.000 de reprezentanţi la alegeri sunt cei care trebuie să îl susţină.

Elena Udrea spunea însă în urmă cu câteva zile că, dacă se va întoarce în PDL, incontestabil Traian Băsescu va prelua conducerea partidului.






×
Subiecte în articol: vasile blaga Elena Udrea
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close