
Ti s-a intamplat cu siguranta: sa stai in fata usii unui restaurant necunoscut, studiind cu mare atentie meniul si intrebandu-te oare daca merita sa-l incerci.
Cum faci sa-ti dai seama ca ai nimerit intr-un restaurant prost (in afara concluziei ca, de fapt, mancarea nu ti-a placut deloc)?
Iată câteva motive pentru care ai putea să-ți cauți de drum, potrivit glamourmagazine.ro:
- Nu te intampina nimeni la intrare. Sau, din contra, exista un personaj costumat in... orice, de la urs la morcov, care te invita (a se citi trage de mana) pana in restaurant.
- Restaurantul se prezinta ca fiind cu specific „international“ (are si sushi, dar si sarmale). Sau ofera un „meniu turistic“-
- La o ora la care toata lumea ar trebui sa fie la masa (pranz sau cina), acest restaurnat este aproape gol.
- Podeaua pare nematurata si incaperea este neaerisita.
- Pe meniu apar pozele cu mancare, iar foile sunt trase in plastic sau capsate. Sau, si mai mult, au unele preturi sterse cu carioca si completate alaturi, pe foaie, de mana.
.