Antena 3 CNN Life Oameni Un poliţist de circulaţie este EROUL ZILEI! A oprit traficul pe un bulevard aglomerat pentru a salva un căţel speriat (VIDEO)

Un poliţist de circulaţie este EROUL ZILEI! A oprit traficul pe un bulevard aglomerat pentru a salva un căţel speriat (VIDEO)

Un poliţist de circulaţie este EROUL ZILEI! A oprit traficul pe un bulevard aglomerat pentru a salva un căţel speriat (VIDEO)
16 Ian 2015   •   16:17

Un poliţist de circulaţie a ajuns pe primele pagini ale publicaţiilor din lumea întreagă după ce a traversat un bulevard aglomerat, cu cinci benzi de circulaţie pe sens, pentru a salva un câţel, rămas captiv lângă parapetele despărţitor.

Ofiţerul opreşte cu tact traficul rutier. La un moment dat, este aproape să fie spulberat de un camion care nu reuşeşte să frâneze la timp, dar restul şoferilor se supun indicaţiilor lui şi îi permit să traverseze strada, să recupereze patrupedul speriat şi să-l aducă în siguranţă pe trotuar.

Potrivit Daily Mail, ofiţerul este Juan Manuel Iman Zena (foto), un bărbat de 34 de ani din Peru.


"Mi-am dat seama că bietul animal nu avea nicio şansă să ajungă nevătămat pe trotuar, dar nu-mi imaginez cum a ajuns acolo. Consider că mi-am făcut datoria, n-am făcut nimic ieşit din comun. Dacă acel căţel încerca să traverseze, ori era lovit de o maşină ori un şofer frâna brusc şi ar fi creat un accident în lanţ", a declarat Zena.

Animalul salvat avea scris pe zgarda de la gât un numâr de telefon al proprietarului şi astfel a ajuns cu bine în mijlocul familiei care îl pierduse.
 

×
Subiecte în articol: Peru
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Beryl devine cel mai timpuriu uragan de categoria 5 înregistrat vreodată în Atlantic
x close