Antena 3 CNN Externe Ea este cea mai bătrână mamă din lume! La 70 de ani a născut doi gemeni

Ea este cea mai bătrână mamă din lume! La 70 de ani a născut doi gemeni

Ea este cea mai bătrână mamă din lume! La 70 de ani a născut doi gemeni
21 Ian 2015   •   15:48

Un cuplu de vârstnici din provincia Uttar Pradesh (India), au împreună un copil de şase ani.
În 2008, femeia, atunci în vârstă de 70 de ani, a devenit cea mai bătrână mamă din lume, după ce a născut doi gemeni, un băieţel şi o fetiţă. Din nefericire, fetiţa a încetat din viaţă patru ani mai târziu, relatează Metro.

Acum, Omkali Singh are de 76 de ani şi împreună cu soţul ei octogenar, au grijă de cel mai tânăr fiu al lor, Amritwani. Fericitul cuplu mai are de asemenea două fiice mai mari, care le-au adus pe lume cinci nepoţi.


Femeia a fost criticată aspru de comunitatea în care trăieşte pentru că a îndrăznit să devină din nou mamă la o vârstă aşa de înaintată, dar ea spune că există câteva femei care o înţeleg şi care o ajută, fără să o judece.

Ea recunoaşte că îi este destul de greu să facă faţă treburilor casnice şi să păstreze pasul cu cel mai mic dintre copiii ei. Tot ce îşi doreşte acum este ca fiul ei să se facă mare şi să apuce să îl vadă căsătorit.
Femeia adaugă că nu se teme de moarte, iar dacă inevitabilul se va întâmpla mai curând decât se aşteaptă, una dintre fiicele ei va prealua sarcinile de îngrijire a copilului.
Amritwani, împreună cu sora lui mai mare şi soţul acesteia

×
Subiecte în articol: india
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Incendiu puternic, pe Șoseaua Olteniței din Popești-Leordeni, lângă București
x close