Stresul prelungit, kilogramele în plus şi ateroscleroza afectează ireversibil inima, într-un mod tot mai accelerat, în pas cu ritmul societăţii în care trăim.
Sunt medici care recomandă dublarea tratamentului pe bază de medicamente cu un extract de strugure, rodie şi seleniu.
Problemele cardiace nu mai vin pentru români doar odată cu vârsta. Stilul de viaţă nesănătos ne menţine de multă vreme în fruntea clasamentului european negativ atunci când vine vorba de decese provocate de bolile de inimă.
La fiecare 30 de minute un român moare de infarct, 60% dintre decesele raportate la nivelul anului 2012 fiind atribuite unei afecţiuni cardiace.
Statisticile plasează România pe locul 3 la nivel european la capitolul morţilor cauzate de boli cardiovasculare, după Bulgaria şi Ucraina. La polul opus se situează Danemarca, Franţa şi Israel, unde mai puţin de 30% dintre oameni mor din această cauză.
Tratamentul alopat încetineşte evoluţia bolii cardiovasculare, dar încarcă funcţia hepatică. Aşa că din ce în ce mai mulţi pacienţi apelează şi la soluţiile naturiste fără efecte secundare.
Combinaţia alcătuită din strugure, rodie şi seleniu s-a dovedit cea mai eficace în prevenţia bolilor cardiovasculare.
Aceasta reduce cu până la 20% nivelul colesterolului şi are acţiune cardioprotectoare. De asemenea, încetineşte îmbătrânirea la nivel celular şi protejeaza inima de efectele aterosclerozei, care determină blocarea coronariană şi previne infarctul.
Prevenţia bolilor de inimă este strâns legată de genele longevităţii. Cercetările în domeniul medicinii alternative au evidenţiat că tratamentele pe bază de strugure, rodie şi seleniu apără organismul şi ajută la eliminarea radicalilor liberi din sânge. Astfel, corpul este mai apărat de afecţiunile degenerative şi implicit de cele cardiovasculare.
Este important atunci când alegeţi un tratament naturist să verficaţi cât este de sigur din punct de vedere al efectelor secundare şi să discutaţi cu medicul dumneavoastră despre acesta.
Bolile cardiovasculare cauzează 4 milioane de decese la nivel european şi 17 milioane la nivel global.