Antena 3 CNN Life Lidia Fecioru: "Când își pun masca, oamenii parcă sunt debusolați, nu mai au direcție"

Lidia Fecioru: "Când își pun masca, oamenii parcă sunt debusolați, nu mai au direcție"

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, la emisiunea Adevăruri Ascunse de la Antena 3, că adevărata generație de sacrificiu este cea de acum, dar și despre starea psihologică a românilor atunci când sunt obligați să poarte masca de protecție.

Lidia Fecioru: "Când își pun masca, oamenii parcă sunt debusolați, nu mai au direcție"
de Alin Tarnovschi    |    24 Oct 2020   •   19:20

Nu este obligatoriu să fii nervos atunci când te încarci cu energie negativă. Uite, că stai într-o stare de nehotărâre, de necunoaștere, starea asta psihologică care s-a așezat pe societatea noastră, o stare psihologică destul de greoaie, încarcă foarte mult.

Mă uit pe stradă la oameni. În momentul în care își pun masca pe față nu mai au direcție. Parcă nici creierul nu le mai merge. Parcă gândesc mai lent, parcă nu îi mai recunoști.

Oamenii parcă sunt debusolați, nu mai știu încotro. E o stare destul de apăsătoare. Noi râdem, glumim, facem mișto de mască, dar să știți că starea psihologică a națiunii noastre nu este ok.

Am o vecină cu doi copii, școala închisă, grădinița închisă, ea lucrează de acasă și soțul tot de acasă. Mi-a spus că a ieșit să se plimbe 10 minute pentru că a avut senzația că iese cu ușă cu tot din casă. Avea senzația că o strâng pereții.

Lidia Fecioru: Generația de sacrificu este asta de acum

Generația de sacrificiu este asta de acum. Și este sacrificiul suprem. Pentru că au credite la bănci, sunt îngropați în credite până la gât pentru case, și-au pus sufletul acolo, cu angajările este greu. Tineretul nostru este cu psihicul ca un elastic întins. E la limita întinderii.

Și de aceea, oamenii răbufnesc. În momentul în care doar un pic îl deranjează ceva, în loc să spună: scuză-mă și să treacă peste asta, iese un vulcan. Și așa oamenii se ceartă și se înjură, și se jignesc, se lovesc.

Totodată, bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat și cum putem să scăpăm de această energie negativă.

×
Subiecte în articol: Lidia Fecioru Adevăruri ascunse
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close