Antena 3 CNN Life Descoperire șocantă. Aproape 80% din bulionul și pasta de tomate analizate ar trebui retrase de la comercializare

Descoperire șocantă. Aproape 80% din bulionul și pasta de tomate analizate ar trebui retrase de la comercializare

<1 minut de citit Publicat la 08:33 28 Apr 2017 Modificat la 08:33 28 Apr 2017
o_1bepgnmr3v77tsbp8d4ri1us48.jpg
foto: Pixabay.com

Bulionul cumparat din magazine este mai toxic decat ne imaginam. Cel putin asa arata un studiu realizat de APC Romania, in februarie 2017.

Conform studiului, in cadrul caruia s-au analizat 71 sortimente de tomate in conserva (bulion, pasta de tomate, rosii pasate, tomate decojite, rosii taiate cuburi), 78% din bulionul si pasta de tomate analizate trebuie retrase de la comercializare, deoarece este realizat din concentrat de tomate, de provenienta necunoscuta, diluat cu apa pana la obtinerea tipului de bulion sau pasta de tomate dorita a fi comercializata.


Continuarea, pe doctorulzilei.ro.

×
x close