Antena 3 CNN Life Ce se întâmplă dacă pui smântână în cafea

Ce se întâmplă dacă pui smântână în cafea

<1 minut de citit Publicat la 13:03 26 Mar 2018 Modificat la 13:03 26 Mar 2018
o_1c9gs5bis13dg1gjq2eh1ft3tpl8.jpg
foto: Pixabay.com

Există mai multe feluri de a găti o cafea modernă, cu un gust deosebit.

Un astfel de exemplu este cafeaua vieneza.

Pentru a o prepara se face un amestec de cafea solubila, smantana dulce (nefermentata), sirop, inghetata de vanilie, ciocolata amara rasa si se lasa la frigider. Inainte de servire, se mixeaza bine, se introduce un cub de gheata, se orneaza cu ciocolata rasa si se serveste.

Și cafeaua irish este preferată de mulți români. Puneți cate doua bucati de zahar cubic in fiecare pahar, cate 50 ml whisky, cafea tare si foarte calda. Separat, se mixeaza cate o lingurita de smantana nefermentata, care se toarna in pahare incet, ca sa ramana la suprafata. Se poate servi fara lingurita.

×
x close