Antena 3 CNN Show Showbiz Bizare, vulgare şi neatrăgătoare. Topul celor mai urâte vedete

Bizare, vulgare şi neatrăgătoare. Topul celor mai urâte vedete

Bizare, vulgare şi neatrăgătoare. Topul celor mai urâte vedete
Sursa foto: Foto: erraticmagic.com
22 Feb 2013   •   08:18

Sunt celebre, bogate şi sexy...dar nu suficient de sexy pentru britanici. E valabil pentru Sarah Jessica Parker, Kristen Stewart sau Uma Thurman. Pe ele şi pe alte câteva vedete de la Hollywood, bărbaţii din Regatul Unit le-au pus pe lista neagră a celor mai neatrăgătoare femei. Un clasament pe alocuri surprinzător.

Cu toata dragostea vampirului Edward, dar şi cea a actorului Robert Pattinson, Kristen Stewart tot a primit titlul de cea mai puţin sexy actriţă. Britanicii au taxat-o pe vedeta din "Twilight" la toate categoriile: pentru apariţiile cam ciudate de pe covorul roşu, pentru rolurile jucate în filme dar şi pentru aventura cu un regizor însurat.

Sarah Jessica Parker chiar a fost aleasă în clasamentul vedetelor lipsite de sex-appeal. Ocupa al doilea loc. Iar la mica distanţă o urmează Linsday Lohan.

Britanicii o consideră vulgară şi, culmea, nu îi apreciază stilul de viaţă încărcat de petreceri şi scandaluri. O dovadă că gusturile nu se discută e dorinţa iubitului Monicăi Gabor ca Linsday să fie imaginea băuturii lui energizante.

Nici Uma Thurman nu e pe placul britanicilor. Dar la limită. Vedeta din "Pulp Fiction" şi "Kill Bill" încheie clasamentul actriţelor antisex.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close