Antena 3 CNN Actualitate Media Uniunea Creatorilor din Media Publică, înfiinţată de un grup de jurnalişti din TVR

Uniunea Creatorilor din Media Publică, înfiinţată de un grup de jurnalişti din TVR

Uniunea Creatorilor din Media Publică, înfiinţată de un grup de jurnalişti din TVR
Sursa foto: Foto: dreamstime.com
10 Ian 2013   •   14:09

Un grup de jurnalişti din TVR a înfiinţat, în decembrie 2012, Uniunea Creatorilor din Media Publică (UCMP), care are ca scop reprezentarea intereselor profesionale şi de creaţie din televiziunea publică, în particular, şi media publice, în general.
   
Potrivit unui comunicat remis Mediafax, UCMP nu este o organizaţie de tip sindical, ci o afiliere a profesioniştilor şi creatorilor, în vederea susţinerii misiunii instituţiilor publice de media.
   
"Considerăm că existenţa unui grup unit de creatori este necesară şi obligatorie pentru redescoperirea valorilor televiziunii publice - şi nu numai - şi îi invităm pe colegii noştri creatori şi profesionişti să ni se alăture", se menţionează în acelaşi comunicat.
   
Printre membrii UCMP se numără Răzvan Butaru, Cornel Mihalache, Ruxandra Ţuchel, Cătălin Sava, Marina Constantinescu, Ion Gostin, Silviu Andrei, Robert Kallos, Rudolf Szilaghy, Ileana Ploscaru Panait, Silvia Ionescu, Dan Manoliu, Monica Ghiurco, Tudor Chirilă, Marius Constantinescu, Alexandru Munteanu şi Cătălin Apostol.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close