Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, televiziunea de ştiri nr. 1 în cea mai importantă zi a anului

Antena 3, televiziunea de ştiri nr. 1 în cea mai importantă zi a anului

Antena 3, televiziunea de ştiri nr. 1 în cea mai importantă zi a anului
14 Ian 2012   •   13:57

Romania a trăit doua evenimente extrem de importante în data de 13 ianuarie. Președintele Băsescu a cerut public retragerea noii legi a sănătății în urma presiunii exercitate de societatea civilă, iar românii au ieșit în stradă pentru a-și manifesta susținerea față de dr. Raed Arafat și a-și exprima nemulțumirea față de conducătorii tarii.

Publicul fidel televiziunilor de stiri a urmarit desfasurarea acestor evenimente la Antena 3, conform Kantar Media. Astfel, cu o medie de 9.9% cota de piata la nivelul intregii zile, Antena 3 s-a impus ca cel mai urmarit post tv informativ. Televiziunea informativa a ocupat in clasamentul general pozitia a treia, dupa Pro Tv si Antena 1, in timp ce principalul sau concurent s-a clasat pe locul 5, cu o medie a cotei de piata semnificativ mai mica.



Antena 3 s-a detasat in cel mai disputat interval orar, obtinand o medie de 11.9% share si 5.7% rating, reusind performanta de a fi nu numai televiziunea de stiri numarul 1, dar si a doua optiune de pe piata, dupa Pro Tv. De asemenea, cifrele inregistrate de Antena 3 au fost mai mult decat duble fata de cele ale competitorului direct, care a atins 5.3% cota de piata si 2.5% rating.



Minutul de aur a fost atins la ora 20:59, cand Antena 3 a fost lider de piata cu emisiunea Subiectiv realizata de Razvan Dumitrescu. Datele de audienta indica pentru acest moment 9.1 puncte rating si 17.7% cota de piata si atesta ca un numar de 839.000 telespectatori priveau emisiunea lui Razvan Dumitrescu.



Antena 3 este singurul post de stiri din Romania afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close