Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, nr. 1 la ştiri în luna octombrie

Antena 3, nr. 1 la ştiri în luna octombrie

Antena 3, nr. 1 la ştiri în luna octombrie
01 Noi 2012   •   21:52

La Antena 3 se urmăresc cele mai importante evenimente. Conform Kantar Media, în luna octombrie, atât pe întreaga zi, cât şi în prime time, postul de nişă a ocupat prima poziţie în clasamentul televiziunilor de ştiri.

Privatizarea Oltchim, fuga din ţară a fostului şef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, evenimentul de lansare a candidaţilor USL pentru alegerile parlamentare, stenogramele din dosarul fostului şef ANAF, Sorin Blejnar, dar şi dezbaterile Mitt Romney – Barack Obama pentru preşedinţia SUA, conflictul dintre Turcia şi Siria şi dezastrele produse de uraganul Sandy au fost principalele subiecte ale lunii urmărite de telespectatori la Antena 3

La nivelul întregii zile, postul de nişă a obţinut o medie de 1,7% rating şi 7,6% share, pe targetul 18+ urban, clasându-se pe primul loc în topul televiziunilor de ştiri din România.



Seara, Antena 3 a înregistrat o medie de 3,3% rating şi 7,2% cotă de piaţă, păstrându-şi poziţia de lider şi distanţându-se considerabil faţă de competitorii săi direcţi.



În topul emisiunilor difuzate de posturile de ştiri, primele 15 poziţii sunt ocupate consecutiv de producţii ale Antenei 3, primele cinci clasate fiind Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea, Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu, La ordinea zilei cu Dana Grecu şi Radu Tudor, În Premieră cu Carmen Avram şi Punctul de Întâlnire cu Radu Tudor.




Comparativ cu octombrie 2011, ratingul Antenei 3 pe întreaga zi a înregistrat o creştere de 31%, de la o medie de 1,3% la 1,7%, în timp ce media cotei de piaţă a urcat cu 12%, de la 6,8 la 7,6 procente.

Şi în prime time s-au produs creşteri, ratingul a urcat cu 27%, de la o medie 2,6% la 3,3%, iar share-ul cu 7%, de la 6,7% la 7,2%.


Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International şi este parte a INTACT Media Group.




×
Subiecte în articol: Antena 3 lider de audienta
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close