Antena 3 CNN Actualitate Cultură Teatrul, mai aproape de români cu Antena 3. Politicieni, artiști, dar și oameni simpli au luat parte la ”Seara marilor valori”

Teatrul, mai aproape de români cu Antena 3. Politicieni, artiști, dar și oameni simpli au luat parte la ”Seara marilor valori”

Teatrul, mai aproape de români cu Antena 3. Politicieni, artiști, dar și oameni simpli au luat parte la ”Seara marilor valori”
05 Mar 2013   •   02:01

A fost seara marilor valori la Teatrul Nottara. Dragoste, prietenie, speranță și libertate. Sub semnul lor, Catrinel Dumitrescu a urcat pe scenă în piesa ”Doamna și specialistu'”. S-a simțit din nou puternică după pierderea partenerului de viață și de scenă, Emil Hossu.

În "Doamna și specialistu'", un spectacol de teatru de comedie pe care Emil Hossu l-a îndrăgit, Catrinel Dumitrescu a jucat cu pasiune alături de Carmen Trocan. Este un spectacol la care Catrinel Dumitrescu lucra în momentul în care Emil Hossu a murit. Un spectacol în care se vorbește foarte mult despre libertate.

Emil Hossu a fost unul dintre cei mai mari actori ai ţării și unul dintre protestatarii din Piaţa Universităţii, unde a vorbit României despre libertate, cu puțin timp înainte de a se stinge din viață.

Antena 3 a inițiat o campanie națională numită ”Seara marilor valori” și a reușit să aducă teatrul aproape de români, adunând laolaltă artiști, actori, politicieni, dar și oameni simpli.

A început de la invitarea mea la teatru de către Catrinel Dumitrescu și am fost impresionat de ceea ce am văzut. Și atunci când ai o mare bucurie, te gândești să o împarți cu alții”, a justificat Mihai Gâdea organizarea evenimentului.

Doi dintre liderii USL, Crin Antonescu și Daniel Constantin, au lăudat ”inițiativa extraordinară a Antenei 3”. ”Este un gest extraordinar pe care îl face Antena 3 și cred că avem nevoie cu toții și de un moment în care să ne întoarcem la cultură. Cultura, până la urmă, stă la baza dezvoltării României moderne”, a spus Daniel Constantin.

Crin Antonescu: Este o inițiativă extraordinară, e una dintre inițiativele superbe ale Antenei 3.




×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close