Antena 3 CNN Horoscop Horoscop zilnic - 25 decembrie. Ce prezic astrele pentru ziua de Crăciun

Horoscop zilnic - 25 decembrie. Ce prezic astrele pentru ziua de Crăciun

Horoscop zilnic - 25 decembrie. Ce prezic astrele pentru ziua de Crăciun
25 Dec 2015   •   09:01
Horoscop 25 decembrie. Berbec
Familia si casa reprezinta teme importante astazi, mai ales ca in orele amiezei se va forma aspectul de Luna plina in Semnul Racului. Se finalizeaza o etapa domestica importanta, astfel ca sigur vor exista si momente de bucurie, dar si momente poate mai putin placute. Priveste partea plina a paharului vietii tale si bucura-te de toate. Chiar daca unii vor incerca sa te provoace, tu fii intelegator si treci peste mofturile lor.

Horoscop 25 decembrie. Taur
Iti sunt favorizate relatiile cu rudele si prietenii apropiati si, chiar daca vei dori sa savurezi in tihna sarbatoarea momentului, nu va fi chip sa stai departe de ceilalti. Totusi, pentru ca la amiaza se va forma aspectul de Luna plina in Semnul Racului este posibil sa decizi finalizarea unor relatii sau macar schimbarea atitudinii tale fata de unii apropiati care doar profita de pe urma ta. Controleaza-ti vorbele si reactiile!

Horoscop 25 decembrie. Gemeni
Momentul de Luna plina ce se va forma astazi in Semnul Racului te va inspira sa-ti remodelezi sistemul valorilor morale si spirituale. Probabil ca in urma intalnirilor cu cei dragi si a depanarii amintirilor vei decide sa faci schimbari importante in stilul tau de viata si activitate. Savurarea bucatelor de sezon reprezinta o forma potrivita de a-ti bucura sufletul. Insa, foloseste masura in toate, inclusiv in alimentatie si comunicare! 

Horoscop 25 decembrie. Rac
Pentru ca in Semnul tau zodiacal se formeaza astazi aspectul de Luna plina esti impulsionat sa faci schimbari radicale in viata ta. Totusi, ar fi bine ca mai intai sa-ti alcatuiesti un plan viabil si sa pastrezi in continuare in preajma ta relatii sau situatii care functioneaza in folosul tau. Pe de alta parte, lasa grijile si deciziile majore pentru zilele urmatoare. Acum, bucura-te de sarbatoare si savureaza in tihna bucatele sezonului!
Continuarea pe jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop astre zodiac
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Se scumpesc benzina și motorina, începând de astăzi
x close