Antena 3 CNN Formula 1 Primele imagini din serialul despre pilotul de Formula 1, Ayrton Senna | Producţia apare în curând

Primele imagini din serialul despre pilotul de Formula 1, Ayrton Senna | Producţia apare în curând

Au apărut primele imagini din serialul despre celebrul pilot de Formula 1, Ayrton Senna, care va avea premiera pe platforma de streaming în a doua jumătate a acestui an.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Mai 2024   •   19:00

În acest prim teaser al Senna, seria limitată ce va avea premiera în a doua jumătate a anului 2024, vom revedea victoria istorică a pilotului de Formula 1 Ayrton Senna, alături de celebrul comentariu al lui Galvão Bueno, la Grand Prix Brazilia, în 1991.

Acesta vorbește despre cursa dificilă care l-a ținut blocat în treapta a șasea și care a marcat, de asemenea, prima victorie în orașul său natal, Sao Paulo.

Pelicula ilustrează gândurile și experiențele pilotului, presărate cu imagini din timpul cursei, care l-au condus pe Ayrton, interpretat de Gabriel Leone, până la acel moment important din cariera sa, alături de câteva dintre personajele care au jucat un rol esențial în viața lui atunci, printre care și Xuxa (Pâmela Tomé), Alain Prost (Matt Mella) și directorii echipei McLaren, Ron Dennis (Patrick Kennedy) și Galvão Bueno (Gabriel Louchard).

Serialul începe cu evenimentele care au stat la baza carierei auto a triplului campion de Formula 1, de când se mută în Anglia pentru a concura în Formula Ford, și până la accidentul său tragic la Imola, Italia, în timpul celebrului Grand Prix de la San Marino.

Toate cursele din Formula 1 sunt în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. În următorii ani, am putea avea un Grand Prix şi în Thailanda. Autorităţile thailandeze au negociat cu şeful F1 ca în viitor o cursă de Formula 1 să aibă loc pe un circuit stradal din Bangkok.

Următoarea etapă din "Marele Circ" va fi în perioada 3-5 mai, în Florida. Marele Premiu din Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY.

×
Subiecte în articol: Formula 1 serial Netflix Ayrton Senna
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close