Antena 3 CNN Formula 1 Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1 de la Miami

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1 de la Miami

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1 de la Miami. Cel de-al şaselea Grand Prix al sezonului 2024 se desfăşoară în perioada 3-5 mai.

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1 de la Miami
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mai 2024   •   13:30

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1 de la Miami începe cu vineri, 3 mai 2024, începând cu ora 19.30, atunci când va avea loc singura sesiune de antrenamente.

Marele Premiu de Formula 1 de la Miami este cel de-al şaselea Grand Prix al acestui sezon şi are loc la două săptămâni după Marele Premiu al Chinei, atunci când Max Verstappen şi-a adjudecat, pentru prima dată, circuitul de la Shanghai.

Calificările, cursa de sprint şi cursa de la Miami sunt în direct pe Antena 3 CNN şi live în AntenaPLAY.

Program complet pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (3-5 mai 2024)

Marele Premiu de Formula 1 de la Miami începe vineri, 3 mai, de la ora 19:30, atunci când va avea loc singura sesiune de antrenamente din acest weekend, LIVE STREAM în AntenaPLAY. Tot vineri, dar de la ora 23:30, vor avea loc calificările pentru cursa de sprint, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Ziua de sâmbătă aduce şi mai multă acţiune pe circuitul din Miami. De la ora 19:00, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, va avea loc cursa de sprint, iar de la ora 23:00, tot pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, piloţii vor reveni în monoposturi petru calificările pentru cursa de duminică.

Cursa din Marele Premiu de la Miami va avea loc pe 5 mai, de la ora 23:00, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE în AntenaPLAY.

×
Subiecte în articol: Formula 1 Marele Premiu de la Miami
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close