Antena 3 CNN Formula 1 Marele premiu de Formula 1 de la Miami, în direct la Antena 3 CNN, duminică la 22:45

Marele premiu de Formula 1 de la Miami, în direct la Antena 3 CNN, duminică la 22:45

Formula 1 se întoarce după o pauză de două săptămâni, pe circuitul de la Miami. Antal Putinică ne spune ce şanse are olandezul să se impună şi la Miami, duminică de la 22:45, în direct pe Antena 3 CNN şi pe Antena Play.

de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mai 2024   •   15:30

Ultima cursă, cea de la Shanghai, a fost câştigată de liderul mondial, Max Verstappen de la echipa celor de la Red Bull.

”Există similitudini între acest Mare Premiu de la Miami cu cel care s-a petrecut în China, pentru că sunt weekend-uri de sprint”, a spus Antal Putinică.

Antal Putinică a vorbit apoi despre ce am văzut acum două săptămâni în China. Max Verstappen a câștigat cursa, însă au fost și câteva incidente.

”A fost o cursă presărată de evenimente inclusiv. Pe revenirea de sub safety car s-a întâmplat acest eveniment. La intrare în tirajul 14, Max Verstappen și-a pregătit restartul, a încetinit în spate, s-a creat acel efect acordeon și Lance Strolll a un moment dat n-a mai putut evita coliziunea cu Daniel Ricciardo care era în fața lui.

Acest incident a fost analizat și au fost date câteva penalizări. Lance Stroll a fost penalizat cu 10 secunde pe care le-a ispășit în cursă și a primit și o penalizare de două puncte pe licență. 

Și Daniel Ricciardo a fost penalizat, dar nu pentru acest incident. El a abandonat după contactul cu Lance Stroll și nu a putut ispăși cele 10 secunde pe care le primise pentru că a depășit sub safety car, astfel încât el va executa acum în Miami”, a explicat Antal Putinică.

Întreaga analiză o puteți urmări în clipul video de mai sus.

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1 de la Miami

  • Vineri, 3 mai, ora 19:30 - antrenamente
  • Vineri, 3 mai, ora 23:15 - calificări sprint
  • Sâmbătă, 4 mai, ora 18:45 - sprint
  • Sâmbătă, 4 mai, ora 22:45 - calificări cursă
  • Duminică, 5 mai, ora 22:45 - cursă

×
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close