Antena 3 CNN Externe O mamă a ajuns de urgență la spital plină de vânătăi cu fiica în brațe.  Imaginile sunt de-a dreptul şocante: „Când mi-au dat hainele jos...”

O mamă a ajuns de urgență la spital plină de vânătăi cu fiica în brațe.  Imaginile sunt de-a dreptul şocante: „Când mi-au dat hainele jos...”

Fiona Simpson, o femeie din Australia, a demonstrat cât de puternică este dragostea de mamă. În timpul unei furtuni cu grindină, femeia și-a protejat fetița cu propriul trup și a ajuns de urgență la spital.

O mamă a ajuns de urgență la spital plină de vânătăi cu fiica în brațe.  Imaginile sunt de-a dreptul şocante: „Când mi-au dat hainele jos...”
15 Dec 2019   •   10:55

Australianca, în vârstă de 23 de ani, a rămas cu vânătăi îngrozitoare pe spate, umeri şi braţe, după ce şi-a protejat fetiţa cu propriul trup în timpul unei furtuni cu grindină. Ea se afla în maşină cu cea mică şi a oprit pe marginea drumului aşteptând ca totul să se opreasca, însă gheaţa de mărimea unei mingi de tenis i-a spart geamurile. 

Micuţa are doar patru luni şi a scăpat teafără şi nevătămată mulţumită mamei sale.  

”Ar fi putut să fie grav rănită sau ucisă, orice se putea întâmpla. Abia când am ajuns la spital şi mi-au dat hainele jos am realizat ce s-a întâmplat şi cât de tare fusesem lovită”, a declarat Fiona. 

×
Subiecte în articol: spital urgenta grindina
Parteneri
Înregistrări șocante de la Spitalul Pantelimon: A murit tot salonul 6!
x close