Antena 3 CNN Externe Ea este femeia de 60 de ani, care a câștigat Miss Universe Buenos Aires. A spulberat toate stereotipurile şi a cucerit inimile tuturor

Ea este femeia de 60 de ani, care a câștigat Miss Universe Buenos Aires. A spulberat toate stereotipurile şi a cucerit inimile tuturor

La 60 de ani, Alejandra Rodríguez şi-a adjudecat titlul de Miss Buenos Aires, spulberând toate stereotipurile şi cucerind inimile tuturor!

Ea este femeia de 60 de ani, care a câștigat Miss Universe Buenos Aires. A spulberat toate stereotipurile şi a cucerit inimile tuturor
Sursa foto: Instagram
de Ioana Mircea    |    25 Apr 2024   •   12:36

Alejandra Rodríguez a spulberat stereotipurile și a captivat inimile în calitate de noua Miss Univers Buenos Aires.

Avocată și jurnalistă din La Plata, Alejandra Rodríguez a făcut istorie ca prima femeie de 60 de ani care obține o asemenea distincție, marcând o schimbare monumentală în concursurile de frumusețe.

Triumful ei celebrează realizările sale și definiția în evoluție a frumuseții. Victoria Alejandrei Rodríguez reprezintă un moment semnificativ în contestarea normelor legate de vârstă și redefinirea standardelor atracției ale societății.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți vedea mai multe imagini cu Alejandra Rodríguez.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

După victoria ei, Rodríguez și-a exprimat bucuria profundă de a fi aleasă să reprezinte această nouă paradigmă în concursurile de frumusețe.

"Sunt încântată să reprezint această nouă paradigmă în concursurile de frumusețe pentru că inaugurăm o nouă etapă în care femeile nu sunt doar frumoase fizic, ci au și alte seturi de valori. Sunt prima din această generație care începe acest lucru," a împărtășit ea.

Gata să concureze alături de femeile alese din fiecare provincie a țării, participarea lui Rodríguez promite să conteste percepțiile tradiționale și să promoveze o poveste a frumuseții mai încurajatoare.

Pe măsură ce se pregătește să încânte din nou publicul pe 25 mai, în orașul Buenos Aires (unde va avea loc finala Miss Universe Argentina) determinarea lui Rodríguez încurajează femeile din întreaga lume, potrivit hola.com.

×
Subiecte în articol: Miss Universe Buenos Aires
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close