Antena 3 CNN Externe Atac criminal fără precedent. Două femei-jandarm, împuşcate cu sânge rece

Atac criminal fără precedent. Două femei-jandarm, împuşcate cu sânge rece

Atac criminal fără precedent. Două femei-jandarm, împuşcate cu sânge rece
19 Iun 2012   •   08:45

Opinia publică din Franţa este şocată după ce două femei-jandarm au fost împuşcate cu sânge rece într-un atac criminal fără precedent. Cele două anchetau un caz banal de furt, într-un sat cu mai puţin de 2000 de locuitori. Ucigaşul, un individ cu bogat cazier judiciar, a fost prins şi şi-a recunoscut vinovăţia.

Tragedia s-a petrecut la locuinţa criminalului, duminică seara. Poliţistele cercetau un jaf de care era suspectat individul eliberat din închisoare cu doar câteva luni în urmă. Aflat în stare de ebrietate, bărbatul s-a înfuriat, a lovit-o cu pumnii şi picioarele pe una din femei, mamă a doi copii, i-a smuls arma de serviciu şi a împuşcat-o mortal. El a tras, apoi, mai multe focuri asupra celei de-a doua poliţiste, care a încercat să scape, dar a fost, şi ea, ucisă.

Criminalul şi prietena sa au fugit, dar au fost arestaţi după o amplă operaţiune a forţelor de ordine. Individul şi-a recunoscut faptele şi a fost pus sub acuzare.

În vârstă de 30 de ani, de origine nord-africană, el are la activ mai multe condamnări pentru jafuri violente şi deţinere de droguri. Săptămâna trecută fusese condamnat din nou, cu suspendare. Bărbatul şi-a agresat, de curând, şi propria mamă, care spune că ar fi preferat să-i fie chiar ea victimă în locul celor două femei ucise la datorie.

×
Subiecte în articol: jandarm atac armat furt
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Un actor care participa la FITS a fost găsit inconştient, în centrul Sibiului
x close