Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei George Simion, prima reacţie la acuzaţia că s-a întâlnit cu membri FSB: "În general ne-am luptat cu toți"

George Simion, prima reacţie la acuzaţia că s-a întâlnit cu membri FSB: "În general ne-am luptat cu toți"

George Simion, liderul AUR, a comentat la Antena 3 CNN acuzaţiile potrivit cărora s-ar fi întâlnit cu membri FSB.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Mar 2023   •   23:44

Reamintim că fostul ministru al Apărării, Anatol Șalaru, din Republica Moldova a afirmat că George Simion s-ar fi întâlnit cu membri FSB.

Întrebat dacă sunt adevărate aceste afirmații, liderul AUR, George Simion a spus:

"Nu am cunoștință de așa ceva. Am văzut că vorbește fostul ministru al Apărării în timpul lui Vlad Plahotiuc, Șalaru, un fruntaș al PCRM, un fel de ideolog al comuniștilor de la Chișinău. Eu nu m-am văzut în viața mea cu acest domn, Marc Caciuc, și în general ne-am luptat cu toți cei care propovăduiau și făceau propaganda Moscovei acolo în zona de la Chișinău", a spus George Simion.

Reamintim de asemenea că George Simion este considerat indezirabil pe teritoriul Republicii Moldova, având cinci interdicții de intrare pe teritoriul acestui stat. 

"Această interdicție mi-a fost plasată tocmai de șeful, superiorul, stăpânul domnului Șalaru, Vlad Plahotniuc și Igor Dodon.

Igor Dodon și cu Plahotiuc mi-au pus această interdicție în Anul Centenarului, la 100 de ani de la Marea Unire, pentru demonstrațiile pentru unire. Asta este ideea.

Maia Sandu a zis nu se poate decât prin justiție. Am acționat în justiție de nenumărate ori. Cei din justiția de la Chișinău mi-au spus "ați depășit termenul legal de cinci zile când puteați să faceți contestație"...  Iar Maia Sandu zice eu nu pot interveni asupra justiției.

Este totuși o temă bună, pentru că se discută astăzi că se împlinesc 105 ani de la unirea Basarabiei cu ţara când Sfatul Țării a votat în majoritate să fie prima provincie care se alătură țării. La mulți ani cu această ocazie, tuturor basarabenilor și tuturor patrioților" a mai spus George Simion în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: George Simion
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close