Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Magazine Secretele Adinei Halas, pentru a se menține în formă la vârsta de 44 de ani: ”Fac eforturi foarte mari”

Secretele Adinei Halas, pentru a se menține în formă la vârsta de 44 de ani: ”Fac eforturi foarte mari”

Adina Halas a dezvăluit care sunt secretele sale pentru a se menține în formă la vârsta de 44 de ani. Fosta asistentă de televiziune a vorbit și despre vacanța pe care a petrecut-o alături de mama sa în Italia.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Apr 2024   •   15:45

În vârstă de 44 de ani, Adina Halas este una dintre cele mai populare creatoare din conținut din România.

În plan personal, Adina Halas este căsătorită cu Lucian Hugeanu și are un băiat, în vârstă de 13 ani, pe Serghei. Fosta asistentă de televiziune și partenerul ei de viață sunt împreună de 13 ani.

Creatoarea de conținut își ține fanii la curent cu toate noutățile din viața sa și postează zilnic atât fotografii, cât și filmulețe din vacanțe și nu numai.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări imagini cu Adina Halas.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În cadrul unui interviu pentru Antena 3 CNN, Adina Halas a vorbit despre cum are grijă să se mențină în formă la vârsta de 44 de ani.

”Gătesc și îmi place să gătesc, mai ales pentru familia mea și, de multe ori, gătesc fără să gust, deși știu că bucătarii recomandă ca întotdeauna să guști mâncare.

Eu, de cele mai multe ori, gătesc și nu gust, pentru că sunt la o dietă pentru că trebuie să am grijă și, în ceea ce privește eforturile, dacă până acum câțiva ani mi se părea că nu fac eforturi foarte mari, vreau să spun în momentul acesta că fac eforturi foarte mari pentru că atunci când ai și o afecțiune, atunci trebuie să ai și mai multă grijă, pentru că ai perioade când poate reții apă mai multă și atunci arăți într-o poză cu totul și cu totul altfel”, a spus Adina Hales, în direct, la Antena 3 CNN.

Creatoarea de conținut a vorbit și despre ultima vacanță alături de mama sa și cât d emult contează pentru ea clipele pe care le petrece alături de cei dragi.

”Mama mi-a deschis apetitul pentru călătorii, pentru aceste lucruri frumoase și tot ea este cea căreia nu-i place să apară pe nicăieri în nicio poză, în nicio filmare.

De fapt, această plecare cu mama a fost o surpriză pe care i-am făcut-o la începutul lunii martie, am vrut să-i fac un cadou pentru că ea tot timpul îmi face cadouri senzaționale și mi-am dorit să-i fac o surpriză și să o duc în Sorento, punctul de plecare către Coasta Amalfi. Ne-am distrat”, a mai mărturisit Adina Halas.

×
Subiecte în articol: Adina Halas creatoare de continut silueta
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close