Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Veşti bune în cazul actorului Florin Piersic. Actorul a fost operat cu succes la Spitalul Foișor din București

Veşti bune în cazul actorului Florin Piersic. Actorul a fost operat cu succes la Spitalul Foișor din București

Actorul Florin Piersic a fost operat în urmă cu scurt timp la genunchi. Chirurgii de la Spitalul Foişor au reușit să îi scoată proteza care devenise sursa de infecție.

de Delia Bulgaru    |    09 Mai 2024   •   18:31

Actorul Florin Piersic a fost dus în secția de anestezie și terapie intensivă a Spitalului Foișor și se află într-un spațiu septic, neavând voie să fie vizitat.

Intervenția medicilor de la Spitalul Foișor a fost un real succes în cazul lui Florin Piersic. Proteza de la genunchi a fost înlocuită cu o proteză provizorie de tip spacer, adică o proteză care va elimina antibiotic până când analizele vor arăta că infecția a dispărut din corpul lui Florin Piersic.

Ulterior, o proteză normală îi va fi pusă la genunchi și ar putea să-i fie pus și acel dispozitiv care a fost scos de la inimă.

Știm că el a ajuns astăzi la Spitalul Foișor și a fost internat pe secția ATI, însă nu a fost intubat. La acest moment se află pe aceeași secție, într-o boxă septică, practic un salon în care se află singur și este special destinat persoanelor care au sepsis.

 

×
Subiecte în articol: Florin Piersic operatie Spitalul Foişor
Parteneri
Misterul navei scufundate în Marea Neagră se adâncește
x close