iTHINK cu IUSTI FUDULU transpune în practică teoria celor mai fierbinți concepte, prin intermediul experiențelor și trăirilor cele mai intense ale invitaților. Specialiști, profesioniști ori persoane publice remarcabile se vor regăsi printre invitații emisiunii. Formatul emisiunii se limiteaza la a dezbate, cu un singur invitat, doar o singură idee pe ediție.
Într-o avalanșă informațională ce ocupă spațiul public, care aproape ne paralizează simțurile, majoritatea comunicatorilor vor sa ne spună CE să gândim. iTHINK oferă o bază pentru a învăța CUM să gândim.
iThink
26 Apr, 14:06
Ne confruntăm, de multe ori, cu simptome extrem de deranjante, și nu știm ce ni se întâmplă și din ce cauză, însă în majoritatea cazurilor este vorba despre alimente care ne fac rău. Iar primele semne nu sunt cele digestive.
Anxietatea, depresia și atacurile de panică sunt probleme extrem de frecvent întâlnite în zilele noastre. Din nefericire, de multe ori, acestea au o cauză la care puțini ne-am gândi vreodată.
Mulți românii preferă să cumpere brânză din piață, direct de la producător, în speranța că vor cumpăra un produs curat și autentic. Din păcate, de foarte multe ori, așa zișii producători nu vând ceea ce spun că vând.
Aurelian ajunsese la 145 de kilograme când a spus: ”Stop! Trebuie să îmi recapăt viața!”. Iar traseul lui către o greutate normală a fost unul cât se poate de natural.
Consumăm de multe ori îndulcitori fără să știm. Și asta deoarece mulți producători îi folosesc, fără să îi treacă pe etichetă. Există însă un mod de a recunoaște imediat un produs la care s-au folosit îndulcitori și nu zahăr.
Trăim într-o lume în care bolile nu mai țin cont de vârstă. Vedem în jurul nostru din ce în ce mai mulți copii și tineri afectați de diferite boli, de la cele comune la cele mai grave.
Verificăm mereu data de expirare a produselor și avem grijă să nu consumăm alimente cu data depășită. Însă această dată nu este întotdeauna o dată limită.
O masă în oraș poate fi o modalitate minunată de a petrece timp cu prietenii. Este o ocazie perfectă pentru a vă relaxa, a savura mâncare delicioasă și a purta conversații interesante într-un mediu plăcut. Din păcate, nu și atunci când există riscuri...
Apar în spațiul public, în ultima perioadă, din ce în ce mai multe informații cu privire la faptul că mierea încălzită ar deveni toxică. Însă părerile sunt împărțite, chiar și între specialiștii în domeniul sănătății. Și atunci, care este adevărul?
Ionuț Negoiță este unul dintre cei mai bogați antreprenori din țara noastră. Cu toate acestea, își petrece zilele ca un om de rând. Mai mult decât atât, fiecare zi și-o începe în șantier.
Gospodinele aleg, de foarte multe ori, să congeleze unele alimente. De la carne, legume, chiar și pâine. Nu toate știu însă că unele dintre acestea devin periculoase pentru sănătate.
Piața imobiliară din România este într-o continuă dezvoltare. Cererea crescută în domeniul imobiliarelor duce însă, implicit, și la creșterea prețurilor.
Ionuț Negoiță este unul dintre cei mai de succes antreprenori de la noi din țară. Puțini sunt cei care știu, însă, cum a intrat acesta în afaceri și ce l-a ajutat să ”supraviețuiască” inclusiv în perioada crizei economice.
Multe persoane au ales să renunțe la PFA și să treacă la SRL, în contextul creșterii taxelor de la începutul anului. Însă mulți dintre aceștia fac o mare greșeală în urma căreia se aleg cu amenzi uriașe.
Românii care vor să renunțe la statutul de angajat și să treacă la cel de antreprenor au posibilitatea să aleagă între PFA și SRL. Este o alegere destul de grea, însă, în condițiile în care 2024 vine cu schimbări majore în ceea ce privește taxele.
Suntem cu toții conștienți că, de multe ori, consumăm alimente falsificate. Însă există un aliment care este recunoscut, la nivel mondial, că este falsificat în cele mai multe situații.
Româncele gătesc bine, este un lucru binecunoscut. Cu toate acestea, chiar și cele cu experiență fac o greșeală în bucătărie, care poate duce la probleme grave de sănătate.
Alexandru Cîrîc, directorul Institutului Național de Cercetări Alimentare (ICA) a explicat care este pericolul la care ne expunem în momentul în care mâncăm un produs mucegăit.
Românii pun din ce în ce mai mult preț pe alimentația sănătoasă în ultima vreme și încearcă să caute alimente cât mai naturale, fără coloranți sau conservanți. Din nefericire, de multe ori, nu ne uităm unde trebuie.
Alimentația reprezintă un interes din ce în ce mai mare pentru români în ultima vreme. Din păcate, de multe ori, aceasta este înțeleasă greșit. Și ajungem să mâncăm hrană nesănătoasă, care duce, în cele din urmă, la boli grave.
Plantele sunt de un real ajutor pentru a preveni sau a ameliora diverse afecțiuni. Însă există o plantă care este mai presus decât oricare alta atunci când vine vorba despre întărirea imunității.