Antena 3 CNN Economic Virgil Popescu: "Carburanți mai ieftini! Mulțumesc companiilor care s-au conformat voluntar și au redus preţul cu 50 de bani/litru"

Virgil Popescu: "Carburanți mai ieftini! Mulțumesc companiilor care s-au conformat voluntar și au redus preţul cu 50 de bani/litru"

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a mulţumit, vineri, companiilor care s-au conformat voluntar și au aplicat deja prevederile referitoare la reducerea cu 50 de bani/litru la carburanți. 

Virgil Popescu: "Carburanți mai ieftini! Mulțumesc companiilor care s-au conformat voluntar și au redus preţul cu 50 de bani/litru"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    01 Iul 2022   •   09:59

"Carburanți mai ieftini! 

Vreau să le mulțumesc tuturor companiilor care s-au conformat voluntar și au aplicat deja prevederile Ordonanței de Urgență cu privire la reducerea cu 50 de bani/litru a prețului la carburanți. #DaSePoate", este mesajul transmis, vineri, de ministrul Energiei, Virgil Popescu, pe pagina de Facebook.

Preţul carburanţilor a scăzut pentru prima oară în ultimele şase luni. Unele benzinării au afişat deja reducerea de 50 de bani pentru litrul de carburant.

Noaptea trecută, ordonanţa de urgenţă care prevede această compensaţie a fost publicata în Monitorul Oficial.

Rămâne de văzut dacă măsura va fi aplicată de toate benzinăriile, pentru că nu este obligatorie.

Carburanți mai ieftini! Vreau să le mulțumesc tuturor companiilor care s-au conformat voluntar și au aplicat deja...

Publicată de Virgil Popescu pe Joi, 30 iunie 2022

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close