Antena 3 CNN Economic Biz News Scrie-i ministrului Munciii ce părere ai despre tăierea alocaţiilor pentru copiii bogaţi

Scrie-i ministrului Munciii ce părere ai despre tăierea alocaţiilor pentru copiii bogaţi

Scrie-i ministrului Munciii ce părere ai despre tăierea alocaţiilor pentru copiii bogaţi
Sursa foto: alocatii
19 Feb 2010   •   12:47

Ministrul Muncii, Mihai Şeitan, decide tăierea alocaţiilor pentru elevii din familiile înstărite şi hotărăşte ca doar cei cu o situaţie financiară precară să beneficieze de ajutor de la stat. Anunţul s-a lovit de nemulţumirile oamenilor politici şi a cetăţenilor, care califică declaraţia lui Şeitan drept un abuz de Putere.

O asemenea măsură încalcă legea fundamentală a statului, Constituţia, şi este discriminatorie. Iată ce prevede Constituţia în aces caz:
ARTICOLUL 16: (1) Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări ; ARTICOLUL 49: (1) Copiii şi tinerii se bucură de un regim special de protecţie şi de asistenţă în realizarea drepturilor lor.

Scrieţi pe adresa Ministerului Muncii pentru a schimba decizia:

Dacă nu sunteţi de acord cu măsura de eliminare a alocaţiilor pentru copiii din familiile înstărite şi doriţi o schimbare a proiectului de lege, scrieţi-i:

Ministrului Muncii pe adresa Ministerului

- [email protected]

Guvernului României

- [email protected]

şi trimiteţi şi pe adresa de mail a site-ului Antena3.ro

- [email protected]

solicitările voastre şi răspunsurile primite.

Iată ce cred cititorii Antena3.ro despre măsura de la Ministerul Muncii.

?Vă mai bateţi joc de noi mult? După ce că ne-aţi zăpăcit de cap cu Bacalaureatul ăsta de doi bani şi vă jucaţi cu mintea noastră (azi facem aşa ,mâine altceva, poimâine altceva şi tot aşa), credeţi că suntem jucăriile voastre? Voi, domni parlamentari, nu aveţi copii la şcoală, aşa-i? sunt sigură, pentru că dacă aţi avea, aţi înţelege mai bine multe lucruri, dar aşa voi vă gânditi doar la voi. Am ajuns bătaia voastră de joc. Nişte amărâţi de 40 de lei ne dădeaţi şi nouă. Acum îi luaţi şi pe ăia? Noi nu avem un cuvânt de spus? Să vă fie ruşine!?, scrie un cititor.

?Probabil că cei care i-au votat se bucură, sunt euforici. Şi când mă gândesc că stimabilul Boc este profesor de Drept Constituţional. Trist?, spune un altul.

?Este un drept al oricărui copil din ţara asta. Facem discriminari??, se întreabă un alt telespectator.

?Nu mai ştiu ce să cred. Nu aveţi decât să mă consideraţi şovin sau rasist, dar nu facem altceva decât să susţinem şi mai mult rromii care nu muncesc şi trăiesc din cerşit, ajutorul social şi furt. Şi pe noi, cei care muncim şi plătim impozite să ne aducă la acelaşi nivel de trai ca şi aceştia, chiar mai jos, mult mai jos, dacă stai şi te uiţi la averile lor. Dar oficial nu au venituri?, ne spune un altul.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: alocatie Ministerul Muncii
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close