Antena 3 CNN Economic Imobiliare Pipera, de vânzare. Vedetele pleacă din nordul Capitalei

Pipera, de vânzare. Vedetele pleacă din nordul Capitalei

Pipera, de vânzare. Vedetele pleacă din nordul Capitalei
Sursa foto: pipera
17 Aug 2009   •   19:39

Pipera a devenit sinonimă cu milionarii, maşinile scumpe, vedetele şi vilele-palat. Proprietarii de lux de aici stau, însă, înghesuiţi şi vor acum să plece din nordul Capitalei. Aşa că zeci de case sunt de vânzare. Alte câteva sute se ridică în vest, la Domneşti. Oamenii locului, înstăriţi şi ei, promit să transforme locul într-o Pipera accesibilă şi aerisită.

Peste noapte, terenurile din Pipera s-au transformat în cartiere întregi de blocuri şi vile. Cu alei cochete, grădiniţe, terenuri de sport şi parcuri de joacă pentru copii.
Familia Badea s-a mutat şi ea în Pipera acum 5 ani. Soţii au cumpărat o casă cu gândul la o investiţie sigură. Un arhitect le-a proiectat o vilă de aproape 400 de metri pătraţi, cu o curte de peste o mie. La subsol e sauna şi o sală de sport care dă în piscina interioară. În rest, dormitoare cu băi spaţioase şi bineînţeles mansarda, pentru refugiu. Acum, e de vânzare.
Vânzători ca George Badea sunt din belşug în Pipera. Zona se inundă de câte ori plouă mai tare. Şi e mult prea aglomerată pentru cei care vor verdeaţă sau pădure.
Aproape că nu există stradă în Pipera fără cel puţin o casă de vânzare. Pe aceasta, proprietarul încearcă să o vândă de mai bine de doi ani. Nu a găsit niciun cumpărător, pentru că drumul de acces arată aşa.
În Domneşti, a început să se construiască masiv de vreo doi ani încoace. Fără acces la credite de un an, planurile dezvoltatorului au fost date peste cap şi a urmat scăderea de preţ.
Pe zi ce trece, în Domneşti se înalţă cartier după cartier. Sunt în acest moment sute de case terminate. Lumea spune că va fi o a doua Pipera a Capitalei. Dar, mai aerisită şi mai verde.

Observator

×
Subiecte în articol: pipera vedete
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close