Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Investeşti în piaţa imobiliară din Dubai sau Miami şi primeşti bani înapoi

Investeşti în piaţa imobiliară din Dubai sau Miami şi primeşti bani înapoi

Emax Real Estate lansează prima campanie de cashback pentru investitorii care decid să achiziționeze proprietăți în Dubai și Miami.

Investeşti în piaţa imobiliară din Dubai sau Miami şi primeşti bani înapoi
de Georgiana Adam    |    05 Dec 2023   •   11:00

Emax Real Estate, un jucător de marcă pe piețele imobiliare de lux din Dubai și Miami, lansează cardurile VIP pentru investitori.

Aceste carduri exclusive vin la pachet cu avantaje de tip cashback tentante, dedicate exclusiv clienților Emax Real Estate. Investitorii vor beneficia de o serie de avantaje exclusive prin integrarea în comunitatea VIP Emax. Sistemul de cashback i se va aplica oricărui cumpărător, după cum urmează: 1% cashback la prima achiziție imobiliară în Dubai sau Miami și 2% de la a doua proprietate achiziționată în sus. Posesorii cardului VIP vor avea acces la asistență non-stop, astfel încât întrebările și preocupările lor să fie abordate prompt.

„Am decis să oferim până la 2% cashback pentru orice investiție imobiliară făcută în Dubai sau Miami prin cardul investitorului – un produs exclusiv marca Emax Real Estate Dubai & Miami. Pe lângă cashback și alte discount-uri promoționale, acest card oferă și un pachet complet de servicii extra, cum ar fi cel de full suport 24h pentru toate nelămuririle clienților noștri. De altfel, integrarea în comunitatea VIP Emax oferă și facilități de property management și închiriere, astfel încât să luăm de pe umerii investitorului orice fel de grijă. ” declară Andreea Popa, fondator Emax Real Estate

Emax Real Estate se poziționează ca partener de încredere pentru investitorii care se aventurează în lumea imobiliară de lux. Cu un angajament față de transparență, excelență și satisfacția clientului, Emax se asigură că fiecare investiție este una inteligentă și, evident, profitabilă. Cardul VIP nu este doar un instrument de tranzacționare, ci o poartă către o lume în care investițiile imobiliare sunt fără cusur, recompensatoare și unde clienții primesc toată consultanța necesară înainte de a lua decizia, dar și după.

Îmbrățișează viitorul investițiilor imobiliare și înscrie-te în campania de Crăciun pentru un cashback considerabil încă de la prima achiziție.

Mai jos, link de înscriere în campanie:

https://emax-realestate.ro/emax-real-estate-revolutioneaza-investitiile-imobiliare-in-dubai-si-miami-cu-un-card-vip-exclusiv/

×
Subiecte în articol: advertorial
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close