Antena 3 CNN Economic Companii În cât timp poate ajunge o scrisoare de la București la Brașov

În cât timp poate ajunge o scrisoare de la București la Brașov

Aproape nimeni nu mai trimite scrisori în ziua de astăzi. "Trimiterea de scrisori de persoane fizice e aproape inexistentă", spune directorul Poştei Române.

În cât timp poate ajunge o scrisoare de la București la Brașov
Sursa foto: Facebook/ Posta Romana
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Feb 2023   •   20:55

Întrebat cât timp durează să ajungă o scrisoare de la București la Brașov, Vasile Ștefan a spus, la Digi 24, că termenul legal este de cinci zile. 

"În cinci zile. Sunt reglementările ANCOM. Sigur, nu trebuie să o ducem în maxim cinci zile, dar onorăm lucrul ăsta, de cinci zile", a spus directorul Poştei Române.

Acesta a adăugat însă că aproape nimeni nu mai trimite scrisori în ziua de astăzi.

"Trimiterea de scrisori de persoane fizice e aproape inexistentă. Aproape nimeni nu mai trimite scrisori. (...) De aceea noi nu avem neapărat o strategie comercială prin care să convingem cetăţenii să aducă scrisorile la Poştă", spune Valentin Ştefan.

Citeşte şi: Ce faci dacă nu eşti acasă când vine poştaşul cu cardul de energie. Marcel Boloş, răspuns pentru românii care primesc bani pentru factură

Vasile Ştefan a mai spus că pentru angajaţii care lucrează în zonele de munte compania a achiziţionat patru ATV-uri, însă a fost greu să-i convingă pe poştaşi să le folosească.

"A fost o provocare. Am cumpărat doar patru ATV-uri, deşi cred că e nevoie de mult mai multe, şi am insistat ca acolo unde terenul o solicită, unde relieful este foarte prost, angajaţii Poştei să folosească ATV-uri. Şi am cumpărat patru ATV-uri, nu le-a vrut nimeni şi a trebuit să insistăm, efectiv, să le preia. Din fericire, odată ce se încearcă ceva nou în Poştă, imediat devine ceva la modă şi e acceptat.

Poate cel mai mediatizat caz este în judeţul Alba, în Apuseni, o colegă de-a noastră a acceptat să folosească ATV-ul şi acum ne mândrim cu ea", a mai spus directorul Poştei la Digi 24.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close