Antena 3 CNN Economic Biz News Business Windows 7, mai ieftin decât Vista. Microsoft scade preţurile, din cauza crizei economice

Windows 7, mai ieftin decât Vista. Microsoft scade preţurile, din cauza crizei economice

Windows 7, mai ieftin decât Vista. Microsoft scade preţurile, din cauza crizei economice
Sursa foto: Windows
25 Iun 2009   •   17:29

Microsoft a redus preţul de comercializare al Windows 7, ca urmare a crizei economice. Ultimul sistem de operare al Microsoft este cu 8% mai ieftin decât precedentul, Vista.

Potrivit reprezentanţilor Microsoft, preţul noului sistem de operare pentru utilizatorii individuali va fi de 119,99 dolari.

În SUA, preţul unui sistem de operare Windows va fi de numai 49,99 de dolari pentru persoanele care utilizează deja un program Windows. După terminarea promoţiei, pe 11 iulie, preţul pentru versiunea Home Premium a Windows 7 va reveni la 119,99 dolari.

Până la 11 iulie, varianta Profesională a Windows 7 va putea fi achiziţiontă la 99,99 dolari, iar ulterior, la 199,99.

În 2007, preţul de lansare al Windows Vista a fost de 159,99 de dolari. În prezent, preţul Vista pentru companii este de aproape 200 de dolari.

Versiunile pentru Europa a Windows 7 nu vor include programul Internet Explorer 8. Autorităţile europene au acuzat compania americană că restricţionează competiţia prin includerea în sistemele Windows a unui browser web.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: microsoft
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close