Antena 3 CNN Economic Auto Grav accident lângă Râmnicu Sărat. Trei oameni au murit iar alţi doi au ajuns la spital

Grav accident lângă Râmnicu Sărat. Trei oameni au murit iar alţi doi au ajuns la spital

Grav accident lângă Râmnicu Sărat. Trei oameni au murit iar alţi doi au ajuns la spital
20 Oct 2010   •   22:18

Clipe de coşmar astăzi pe DN 85, în apropiere de Râmnicu Sărat. Trei oameni au murit iar alţi doi au ajuns pe patul de spital în urma unui accident. Un şofer care circula cu viteză a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina pe contrasens. A fost izbit în plin de un autoturism care circula regulamentar.

Şoferul maşinii înmatriculată în Bulgaria se grăbea să ajungă acasă, la Râmnicu Sărat. La un moment dat bărbatul a ajuns cu maşina pe celălalt sens. “A pierdut controlul şi s-au învartit pe loc”, povesteşte un martor. A fost izbit în plin de o maşină care circula regulamentar. Doi pasageri care se aflau în maşină cu el au murit pe loc. Şoferul s-a stins şi el câteva minute mai târziu.

“Accidentul s-a produs datorită pătrunderii pe contrasens a autoturismului Audi, care a intrat în coliziune cu un autoturism care venea din sens opus”, a declarat comisarul Silviu Dinu, Poliţia Rutieră Buzău.

Impactul a fost teribil. Niciunul dintre şoferi nu a mai avut timp să frâneze. Alte două persoane care se aflau în maşina care circula regulamentar au ajuns la spital. Din cauza accidentului, circulaţia dinspre Bucureşti spre Focşani a fost blocată mai bine de o jumătate de oră.

×
Subiecte în articol: accident rutier Ramnicu Sarat
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close