Antena 3 CNN Economic Auto Braşov. O tânără de 20 de ani a murit şi alte şase persoane au fost rănite, într-un accident rutier

Braşov. O tânără de 20 de ani a murit şi alte şase persoane au fost rănite, într-un accident rutier

Braşov. O tânără de 20 de ani a murit şi alte şase persoane au fost rănite, într-un accident rutier
de M.Z.    |    02 Ian 2012   •   08:58

Accident mortal pe Drumul Naţional 73, în judeţul Braşov. O tânără de 20 de ani şi-a pierdut viaţa şi alte şase persoane au ajuns la spital. Neatenţia şi inconştienţa sunt cauzele accidentului. Şoferul maşinii a intrat într-o depăşire fără să se asigure.

Accidentul s-a produs între localităţile braşovene Cristian şi Râşnov. Un şofer a vrut să facă o depăşire şi a acroşat o altă maşină. Impactul dintre cele două autoturisme a fost atât de puternic încât ambele s-au oprit în copacii de pe marginea drumului. Pasagera din dreapta şoferului care a produs accidentul a murit pe loc, iar alte şase persoane au fost rănite.

"Ne-am deplasat imediat la faţa locului cu două autospeciale pentru descarcerare şi patru echipaje SMURD. În urma impactului, o persoană a decedat, iar alte şase persoane au fost transportate la spital de către echipaje SMURD şi ambulanţă. În momentul de faţă, sunt în afara oricărui pericol. Am intervenit pentru scoaterea persoanei decedate dintre fiarele autoturismului", a declarat lt. Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt la ISU Braşov.

Şoferul vinovat a scăpat cu viaţă.
 
"Accidentul s-a produs ca urmare a efectuării neregulamentare a manevrei de depăşire", a precizat insp. principal Dan Ivaşcu, de la IPJ Braşov.
 
 Traficul pe DN73 a fost blocat pe ambele sensuri de mers mai bine de o oră. În tot acest timp, câţiva şoferi mai curajoşi au ieşit din coloana care se întindea pe o distanţă de un kilometru şi au luat-o pe câmp.

 




×
Subiecte în articol: accident mort raniti depasire Brașov
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Patru pescari au murit după ce au băut dintr-o sticlă de pe fundul oceanului
x close