Antena 3 CNN Alegeri SUA 2020 Joe Biden, tot mai aproape de victorie: ”Vom câştiga această cursă electorală”

Joe Biden, tot mai aproape de victorie: ”Vom câştiga această cursă electorală”

Alegeri SUA 2020. Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat, susține că este încrezător în câştigarea scrutinului prezidenţial din Statele Unite.

Joe Biden, tot mai aproape de victorie: ”Vom câştiga această cursă electorală”
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    07 Noi 2020   •   08:20

”Nu avem încă o declaraţie finală a victoriei, dar cifrele ne spun că este clar. Vom câştiga această cursă electorală.

Priviţi ce s-a întâmplat. Acum 24 de ore, eram în urmă în statul Georgia, acum avem avans şi vom câştiga acest stat. Acum 24 de ore, eram în urmă în Pennsylvania şi vom câştiga în Pennsylvania. Avem avans, vom câştiga în Arizona, vom câştiga în Nevada, ne-am dublat avansul în Nevada”, a declarat Joseph Biden.

”Priviţi cifrele la nivel naţional. Vom câştiga această cursă cu o majoritate clară, cu naţiunea care ne susţine”, a afirmat Joseph Biden.

Biden: Nu vom aştepta să ne facem treaba

”În timp ce aşteptăm rezultatele finale, vreau ca oamenii să ştie că nu vom aştepta să ne facem treaba. Vreau să ştie toată lumea că, din prima zi, vom aplica planul de aducere sub control a virusului. Putem salva numeroase vieţi în lunile care vin”, a precizat Biden.

Joseph Biden are şanse mari să obţină confirmarea victoriei în scrutinul prezidenţial din SUA, în contextul în care avansul său a crescut în statele Pennsylvania şi Nevada.

Joe Biden, aproape de victorie, cu avansuri în 4 state-cheie

Democratul Joe Biden conducea, vineri seara, în statele cheie Pennsylvania, Nevada, Arizona şi Georgia, cu marje mici în faţa preşedintelui şi candidatului republican Donald Trump.

×
Subiecte în articol: Joe Biden Donald Trump
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close