Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Marcel Pavel, candidat la alegerile parlamentare în Mureș: "Dacă nu voi fi în stare, mă voi retrage instant"

Marcel Pavel, candidat la alegerile parlamentare în Mureș: "Dacă nu voi fi în stare, mă voi retrage instant"

Marcel Pavel a fost propus pe lista candidaţilor la Camera Deputaţilor Mureş din partea Partidului Ecologist Român (PER). El a vorbit despre această decizie în exclusivitate pentru Antena 3, în cadrul emisiunii "News Magazine”.

Marcel Pavel, candidat la alegerile parlamentare în Mureș: "Dacă nu voi fi în stare, mă voi retrage instant"
de Claudia Popovici    |    25 Oct 2020   •   14:45

Artistul a precizat că a primit propunerea de la Partidul Ecologist Român şi a acceptat. El figurează pe poziţia a doua pe listele condidatilor propuşi de PER pentru Camera Deputaţilor Mureş.

"Eu nu sunt înscris în niciun partid. Sunt independent. Sunt un militant al reintrării în drept a naturii, a unei Românii mai curate, a stopării defrişării pădurilor, ilegală.

Şi de ce nu, dacă pot să contribui cu ceva pozitiv la acest aspect, o fac cu mare drag. Dacă nu voi fi în stare mă voi retrage instant, fără problemă”,a precizat Marcel Pavel pentru Antena 3.

Artistul are şi o rugăminte adresată conducerii României

"Aş ruga pe cei care conduc această ţară să nu uite nici de segmentul acesta al artiştilor, în ceea ce priveşte existenţa noastră. Voi pune şi această problemă în discuţie şi, dacă ne vom unii sufletele şi ne vom da mâinile, mă refer la artişti în general, indiferent din ce domeniu, că sunt artişti instrumentişti, solişti, actori de teatru, de cinema se pare că şi din punct de vedere profesional am fost lăsaţi la marginea societăţii şi s-a uitat de noi”, a mai spus Marcel Pavel.

Pandemia a afectat puternic şi sute de artişti care riscă să nu îşi mai poată întreţine familiile

"Să nu ne neglijeze că noi avem familii la rândul nostru şi trebuie să supravieţuim, să trăim, măcar la limita existenţei noastre. Nu cred că am ajuns pănă în acel punct dar sper să nu ajungem”, mai spune Marcel Pavel 

Artistul consideră ca are dreptul să încerce să activeze în acest domeniu care nu îi este familiar

"Nu am experienţă în acest domeniu. Orice încercare, chiar dacă e reuşită sau nu, devine o experienţă, de ce nu. Sper să reuşesc. Nu reuşesc, nu e nicio problemă. Este dreptul meu, sunt cetăţean al acestei ţări", a mai precizat artistul.

Referitor la beneficiile pe care le poate avea ca şi parlamentar, Marcel Pavel a menţionat că: "Nu m-am gândit la asta. Este ultimul aspect la care m-am gândit".

Ce beneficii au parlamentarii

Indemnizaţii: 10.000 -15.825 lei

Transport:1.400 de lei pe lună

Cazare: 4.000 de lei

Sumă forfetară: aproximativ 10.000 de lei.

×
Subiecte în articol: Marcel Pavel alegeri parlamentare
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close