Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Gabriela Firea, despre "mafia imobiliară": "Ştim cu toții cine a obținut în acești patru ani autorizații în Bucureşti"

Gabriela Firea, despre "mafia imobiliară": "Ştim cu toții cine a obținut în acești patru ani autorizații în Bucureşti"

Gabriela Firea respinge acuzațiile lui Nicuşor Dan privind "rechinii imobiliari" și a declarat că este o temă toxică de campanie, o manipulare făcută pe minciună, ură și mai ales pe dezinformare.

Gabriela Firea, despre "mafia imobiliară": "Ştim cu toții cine a obținut în acești patru ani autorizații în Bucureşti"
Sursa foto: Facebook | Gabriela Firea
de Georgiana Adam    |    24 Apr 2024   •   13:35

"Un subiect care e mult accentuat și care cred că a fost speculat negativ de adversarii politici - s-a spus și despre mine, și despre Robert, și despre Daniel - ei au făcut lucruri în Capitală, dar s-au dat de partea rechinilor imobiliari. Aș vrea, cu toată responsabilitatea, cu toată tăria și cu toate argumentele, să demontez această temă toxică de campanie și oricine dorește să vină să-mi spună că nu e adevărat ce spun, să vină cu argumente, nu cu lozinci. Ce sunt rechinii imobiliari? În mintea celor care stau ascunși în birouri și nu fac nimic și dau vina pe extratereștri pentru neputința lor, rechinii imobiliari sunt niște oameni răi care își pun investițiile lor, forța lor, munca lor în slujba răului, în slujba a ceea ce nu e bine, dincolo de faptul că omenirea s-a construit prin muncă, prin investiții, prin capital”, a declarat Gabriela Firea.

Ea afirmă că "mediul de afaceri trebuie să fie prietenul fiecăruia dintre noi".

"Mediul antreprenorial creează locuri de muncă, oamenii de afacetri riscă și plătesc taxe și impozite la stat și trebuie să fie partenerul oricărei societăți normale și profesioniste și a reprezentanților societății. (...) Ei erau supărați doar de anumiți rechini, că sunt rechini buni și rechini răi în imobiliare în București, că știm cu toții și cine a obținut în acești patru ani autorizații. S-a blocat pentru toată lumea, dar nu și pentru prieteni, rechinii buni și amabili, care s-au activat și această perioadă șui îi vedem. Asta e manipularea, asta e campania făcută pe minciună, ură și mai ales pe dezinformare", a încheiat Firea, potrivit Mediafax.

După ce liderii PSD și PNL au decis să meargă cu candidați separați la alegerile pentru Primăria București – Gabriela Firea și Sebastian Burduja, Nicușor Dan a scris pe Facebook: "Decizie grea pentru mafia imobiliară. Campania cui să o finanțeze?".

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close