Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Alina Gorghiu, în prezența lui Nicolae Ciucă: "Numai un președinte de dreapta e calea firească de dezvoltare a României"

Alina Gorghiu, în prezența lui Nicolae Ciucă: "Numai un președinte de dreapta e calea firească de dezvoltare a României"

Alina Gorghiu, vicepreședintele PNL şi ministrul Justiţiei, a spus în prezenţa lui Nicolae Ciucă, în timp ce erau la Baia Mare, că este în sală viitorul președinte liberal al României.

Alina Gorghiu, în prezența lui Nicolae Ciucă: "Numai un președinte de dreapta e calea firească de dezvoltare a României"
Sursa foto: Alina Gorghiu-Facebook
de Georgiana Adam    |    21 Apr 2024   •   15:45

"În această sală, astăzi, la Baia Mare, avem viitorul președinte liberal al României", a spus, în prezența lui Nicolae Ciucă, vicepreședintele PNL Alina Gorghiu la o acțiune a liberalilor din Maramureș.

"După aceste alegeri locale timpul e foarte scurt, pentru că imediat va trebui să anunțăm candidatul la funcția de președinte al României și să-l facem noi, PNL, fiecare liberal din partid, împreună cu milioanele de români președintele țării. 

Vă asigur de un lucru. În această sală, astăzi, la Baia Mare, avem viitorul președinte liberal al României", afirmă Alina Gorghiu.

"Numai un președinte de dreapta, dragi prieteni maramureșeni, poate fi factorul de echilibru și promotorul reformelor necesare al României. 

Plus profilul corect, proeuropean. E singura cale firească de dezvoltare a României", încheie Gorghiu.

Și liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, a fost prezentat, sâmbătă, la PSD Argeş, drept "viitorul preşedinte al României".

Material susţinut de PNL

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close